153357-6


153357-6
min filippa i sina matchkläder:) oj de måste verka som om ja e kär i henne., .fast de e ja ju, jätte mycke

flippside

flippside


hejhej! firade julen lugnt, jobbade några timmar och var sedan hemma hos en familj jag bara träffat ett fåtal gånger, men ja tyckte de va mysigt!! även juldagsmorgonen var lyckad ; ) och natten med! haha!

har sspenderat tiden på att kolla lite på innebandy , därav bilden ovan! de e min filippa! hon e bäst av alla och de e henne jag har kollat in! hon e heltenkelt dunder bra! hon van iaf alla närkamper! hon klev in där med sin starkaa kropp och tryckte undan även den fetaste finne som kom i hennes väg! 

snart bär det av till fyrishov där ja ska kika på filippa igen! typ kvartsfinal eller ngt, hoppasverkligen att dom vinner och går till final imorn : ) för de ska jag se isf! undrar här i samma  veva hur det har gått för vigge! hmm jaja

pusskram ta han
d om er o god fortsättning! 

153357-4

153357-4
oj så liten. ville bara ha en bild:P se hur de ser ut när de e miniatyp:D

idagidagidag

ja skrev så långt! så råkade ja ta bort de! haaaatar när de händer. men ja kortfattar allt hja skrev endå!
idag har jag
*sjungit på avslutning, fått bra kritik från oväntat håll..
*träffat carl holmberg på stan! händer så ofta nuförtiden o SHIT CALLE, din bror e INte liten!
*träffat jocke, detta resulterade i att jag var rätt uppåt på jobbet
*fått dunder fina julklappar. aav flipp, super fräcka hottissar, en bok: "kaxiga tjejers guide til att få va de vill  ha" kommer bli min sängkompis dagarna framöver. o så ett så gulligt halsband av hanna! som förövrigt var så bakis att hon inte kunde komma på avlutningen idag.

ja såg SAW III, för taskig enligt mig. ja höll på att somna!  den va äcklig visst.. men så himla tråkig att se på. samma sak som i ettan o tvåan. fast sämre.. inget jag föreslår att ni ser. alex fick knuffa till mig  var o varannan gång för att hålla mig vid liv!
o så lite otydligheter.
vaad håller jag på med?!?! ja kanske, bara kanske ska ta reda på det.. så ingen blir sårad.

till sist! ja bara älsar lasse lindhs texter. dom är klockrena och man kan känna igen sig i typ alla!! ja ska se till att ni får läsa en eller två ngn gång!

sov gott alla!

snyggve!

snyggve!
tänker aldrig på ordningen som jag gör allt i! hmm typiskt. här ser vi iaf jude law o cameron diaz! varför denna bild kan man fråga sig!?!

för att THe holiday kanske är årets FINASTE film. sågs med hannah i söndags på bio. helt fabulös!

peace!

dunder dag

började dagen med en sväng på stan! helt underbart. sen va de lite sjunga me flippen (ska göra bort oss på avslutningen) o sen hålla tal inför klassen om "hur den moderna människan motarbetar sig själv i strävan efter hälsa och skönhet"

några timmar senare stötte ja på calle holmberg på stan, som förövrigt påminde mig om min blogg! så började jag tänka på musikklasserna. vissa kan ju tycka att de e skönt att h akommit vidare, vi va endå fast där i 6 år..  men ja kan inte säg aatt jag har de bättre nu.. de e bar att hoppas på att bättre tider kommer! o de värta e att ja aldrig träffar dom ja gillade! typ isak, stoffe hannah! ebba, elin osv. de e typ filippa, klara, sara o sofia ja träffar. o så iblaaand calle! o hur ofta händer det? jo, ofta om man jämför me dom  andra! nu ska ja sova snartt! men peace så ses vi ngn gång!
PS calle bloggar du? :)

153357-1

153357-1

haha ja fixade de rätt snabbt!. detdär var ju inte igår:)

hejjhej

jaa e ganska dålig på att skriva originella berättelser om mig själv. ja kanske ska skippa den biten helt, den som läser dehär e antagligen någon ja känner! tror faktiskt att de bara e filippa som kommer att sätta sin fot här!

anledningen till denna blogg är helt enkelt att jag har haft en dålig dålig dag! vilken lördag! jag har vaknat, missat min dans, suttit framför tvn otaliga timmar och detsamma framför datorn.
grymt jobbigt. det är lördag för sjutton!  filippa har match, sara får jag inte tag påoch klara är i thailand. och thats it!  jag ville gå på bio idag.. jaja

fruktansvärt mycke onödigt surr här kännee jag.  men de e för att ja verkligen inte har annat för mig.
måste förövrigt se dendär filmen som kommer i ´jul. "underbara älskade" jag får ont i hjärtat bara av trailern. ja kommer säkert gråta o tycka synd om mig själv när ja ser den.  bara för att mitt kärleksliv inte är på topp!
men de e lugnt! filippa är singel med mig! hon sviker inte!

jag skulle vilja fixa en bild på mig själv.. men ja vet ju inte riktigt hur jag ska gå till väga. så ja väntar med det! lovar att det kommer.
nu ska jag äta lite mer! sen, på måndag. då smäller det :D me´n hannah!