hejhejhej

hemma igen. tredje dagen i rad. känner mig som en uppblåst blåsfisk(smart) och  de hettar typ bakom ögonen. kanske har feber men detdär gör inget! ja e glad endå!

imorn dansar vi på sthlms nation. de blir dock inte så mkt dans.  mest stå o se söta ut! men de blir sääkert kul:)
igår hade vi mixen(lite trist dock, eftersom lisa inte behövde sjunga. PA PA PA) och vi gjorde klarrt dansen. NICE!

Idag ska jag ta en prommenad och dricka te. för det är mys. hare hare pusss

hejhejhej

Jag undrar om det är för att jag är sjuk som jag är på så dunder-dåligt humör?! Jag är irriterad, less, ledsen, besviken och fundersam. Ibland undrar jag om jag kommer att vara lika jävla sårbar, rädd och mesig HELA livet. Jag menar, va faaan e de som krävs för att jag ska känna ro?!?!?!?!?  Jag tror inte ens att välden kan få mig att bli lugn. Vad, vem som helst, än skulle göra så skulle det inte räcka till. Jag TROR att det bara är jag som kan rädda mig ur mig situation. jag tror att det är fakta, att det bara skulle vara jag som kan fixa dethär, men jag vågar inte fastställa det än. Det kan ju visa sig vara fel.  måste tänka över detta ordentligt!

Domhär känskorna kommer i vågor. Även fast jag hoppades på att jag inte skulle känna såhär igen så bara kom det. som en våg som sköljde över mig för ca en kvart sedan. Och nu kommer det att dröja dryga två dagar innan dom försvinner, för att sedan krypa tillbaka under mitt skinn när ett lämpligt tillfälle ges.

Ibland får man faktiskt tänka att man avskyr sig själv. speciellt om man i vanliga fall är en glad, frisk och normal tjej.
godnatt allihopa. jag ska be för att slippa vara lika bitter imorn.

hejhejhej

som "Sara" kommenterade på förra inlägget så är det inte så hemsk att gå till skolan. Iafi nte på måndagar och torsdagar då vi har filosofi. Vår gamla lärare har nämligen blivit ersatt av en något yngre kille (läs:HUNK) Jag säger inte de smartaste sakerna då jag räcker upp handen, och Tove o jag ser inte as-smarta ut när vi sitter och lyssnar (läs:glor) på honom. Han är lång, rakad, lite skäggig och han har perfekt ansikte.  Även om jag nu inte kommer att gå ut med toppbetyg i ämnet (inte de andra ämnena heller) så går just dom timmarna väldigt fort.  och det är alltid ngt när det gäller skolan.
Jag frågade mig själv om jag verkligen borde skriva detta på min blogg.  meeen detta är en once in a lifetime- upplevelse som jag måste dela med mig av, så ja jag borde berätta det för er!

Min barndoms vän Anna ringde mig precis och berättade att hon ska vara i stan hela veckan eftersom hon nu har sportlov. Det förvånar mig lite faktiskt. denhär tiden på året brukar hon åka bräda varje dag. Meeen de var en trevlig överraskning. Vi ska väll hitta på ngt mysigt imorn antar jag. Det brukar alltid bli bio när hon är i stan, men vi får la se..

Nu ska jag äta.. igen. de e de enda man gör när man e sjuk ju.. kanske tom ska gå ner till shavans och köpa lite melon godisar.  hare hare hare!

image195

hejhejhej

Igår satte skolan igång igen, och idag är jag sjuk! tur för mig. ska hoppa  över lascuola imorrn med. Har idag haft besök av Hannah, Klara och Sara, Samt Evot. Riktigt nice att få sjuk-besök.

hade en dunderdag i skolan igår. (not) vi fick titta på skelett. Rätt sjukt EGENTLIGEN att man får ha riktiga människo skelett i skolorna. Vem sjutton har skelettet tillhört egentligen?!  aja haare hare hare o kanin.

image192

image193

hejhejhej

liitesöndags underhållning!

image191

hejhejhej

Såååå var lovet slut då. det enda som återstår är ett tre timmar långt danspass men BRUDARNA.  Har inte gjort så mkt vettigt..  såå jag har inte så mkt att skriva om.

igår firades johanna Lundberg som fyllde hela 25. Snittar och mousserande bjöds de på minsann. Riktigt mysigt var det må jag säga.

nu ska jag åka iväg till dansen. men jag kanske lägger upp nå pics från gårdagen senare. pusss

hejhejhej

Såååå var lovet slut då. det enda som återstår är ett tre timmar långt danspass men BRUDARNA.  Har inte gjort så mkt vettigt..  såå jag har inte så mkt att skriva om.

igår firades johanna Lundberg som fyllde hela 25. Snittar och mousserande bjöds de på minsann. Riktigt mysigt var det må jag säga.

nu ska jag åka iväg till dansen. men jag kanske lägger upp nå pics från gårdagen senare. pusss

hejhejhej

måste börja med att berätta att jag har lagat mat idag. Lax, pottis och sååås! de e faktiskt lite otroligt!

det har varit ett lugnt och mysigt lov. Har inte jobbat så mycke som jag trodde att jag skulle göra. men det känns RIKTIGT bra! Har Bara vart med Oar och haf en mysig tjejkväll med Larami (men K:t då?)  Snara, Flipp och Sofia. har tränat lite också. men det har inte gått sådär dunder bra. Jag vill nästan at skolan ska börja så att jag kan få lite rutiner igen.  iaf. Ikväll ska Evot komma förbi och äta lite dammmsugare och så ska vi jobba lite med vårt projektarbete som börjar bli klarrrt. Funderade även på att ta en runda i spåret, meeeeen nej, jag ser att det blåser för mycke ute (inte alls en dålig ursäkt) 

Har även kommit på vilka de absolut snyggaste männen är. jag satt och bläddrade i en herrtidning och när en bild av modellen under (inte samma bild) dök upp så gav jag ifrån mig ett ljud. typ som en chock.  Han är sjukt sexig. Finns det ngt bättre än långa, mörkhåriga, gärna inte nyrakade män?!? NEJ NEJ NEJ NEJ! mörkt är ultimat ( gärna mörk hy ) Inga Mjölkissar, inga ljusa norrmän, nejtack nejtack.  jag var tvungen att dela med mig av min upptäckt! eller vad säger ni?!

image190


hejhej

dålig uppdatering. har inte tid. tar tag i det när skolan börjar! nuuuu ska jag myyysa:) pussseli

hej

Tur för mig att jag inte är den känsliga typen just idag. 90% arg, resterande 10% besviken. hade förväntat mig iaf NÅGOT efter alla guldiga fraser som utbytts. nice! NOT.

Tack Klara för en fet kväll med tända ljus och lite vin( vem lät jag som där? evot, en gissning!)

joina mig!  goooo vänner!!

image189

hejhejhej

jaaooo.. lite rus i kroppen har jag. i form av lyckkaaaa! hummmm.. undra varför jag känne rmig ruggugt glad!??! miihihihihii

jag har kanske världens bästa vardag. och den kommer nog bara bli bättre. HOPPAS JAG!

typ såhär glad! fast gladare, jag hade ingen bild med ett större leende! Fast man blir gladnär man tittar på tanten i hörnet! visst?
image188

hejhejhej!

Alla hjärtans dag har passerat utan att jag ens har tänkt på det! Känns som om alla har pojkvänn nu. hela fågelången plus typ alla andra vänner. det är därför jag sitter hemma själv ikväll! nice nice nice!

är trött o besviken just nu! de e bara att ta i lite hårdare helt enkelt!!

pusss


hejhejhej

sitter hemma o väntar på at tiden ska gå så jag kan åka till skolan. Vaknade innan klockan ringde, så nu har jag massa dötid att ta dö på! sjukt va?!

Imorn är en specielldag. sjukt att jag välkomnar morgondagen med blandade känslor. Antar att mina mindre positiva känslor beror på nervositet. jag hoppas det iaf! Samtidigt känns det skönt att vara så egen igen. Jag har lixom dragit tillbaka alla känslor som jag spridit omkring mig för att slippa bli sårad, men framförallt för att slippa bli besviken.  Ja, jag tror att jag är tillbaka inanför mitt skyddsglas, som räddat mig så många gånger förr! Jag klev utanför ett tag, o "de va nice"  (som lisa ibland säger) men jag trivs bäst där jag är nu! meeen jag får se hur länge det varar!

känns som fredag idag, men så kul ska vi inte ha!  Idag ska jag till skolan en sväng, o sen blir hårdträning och lite solarium! ahhh great!  Hoppas även på lika fint väder som igår. Det var fett!

riktigt mysig vår-bild, bruna o frääna! eller?!   harerå!

P.S. jag älskar dig vad som än händer, och nu är det bevisat! D.S.

image187

hejhejhej

Haft världens bästa dag. En lektion, hård träning o så bara myys med film och äpplen (som jag är sååå trött på nu!)
dunder dunder!

Kollande på "the Bourne identity" idag. grymt bra film. se den om du har tråkigt! nu ska jag städa mitt rum. IGEN!! pappa har damsugit, så jag behöver egentligen bara plocka undan allt:)

haare! puss


vaaad

händer egentligen?!  Jag känner mig som en kall människa,  jag vet att jag inte är det. Fast just nu är jag det, eftersom jag är det. Kall alltså. Känns som om någon har klippt av kommunikationen mellan min smarta hjärna och mitt hjärta. Så känns det. Och jag vet inte vad jag ska göra åt saken såhär en fredagkväll. Jag hoppas bara att jag inte förblir såhär. Det vore ju en katastrof. minst sagt.

enough! Imorn ska jag upp tidigt för att åka till gymmet o köra lite intervall på löpbandet. Vill ha bättre kondition känner ja. sen blir de dans. O så sist men inte minst ska jag fira Lisimunda som fyller år.  blir som vanligt då, med Bj till kvällen med flickorna från fågel.  som vanligt som vanligt som vanligt 

O snarrt e de alla <3 dag. mys för alla som har ngn. mindre mys för de som inte har ngn att <3

Allt för mig. puss o gonatt

hejhejhej

Ja jag kommer att bli sjuk.  jag känner de i hela kroppen. vilken KASS VECKA!!!!
men J-lo(från såsen) sa ngt bra  idag som vanligt " De kan vara bra om allt dåligt händer på samma gång, så kan du bearbeta allt o sen gå vidare o vara glad" JA jag håller med. jobbigt om man skulle få ngt nytt o jobbigt i fejan en gång i veckan. skulle va trisst. så jag kämpar nudå. så känns allt säkert bättre snart. Typ allt.

Jag har prov imorn och jag har inte pluggat. men jag tänker skita fullstänigt i det. Jag mår kasst i kroppen o inte mycke bättre i knoppen, så nu e de gonatt o inget annat! Gonatt

one more week to go!

hej

Jag har några omtumlande dagar bakom mig. Bla ett dödsbud som fått mig att inse att det kan hända vem som helst, närsomhelst. 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. har vart lite nere de senaste dagarna helt enkelt, o de har nog inte riktigt gått över. Känner inte för att skriva om man säger såååhå!

men jag har något som jag vekligen kan glädja mig över. Mitt trevliga sällskap, herr hunk, mr O etc kommer hem från thailand om en vecka. Han har vart borta i två månader. Oscar är varmt välkommen hem.

Börjar få ont i halsen. men de e skitsammmaaa! ja ska endå va på gymmet halv åtta imorn. Så e de bara!

Har bara en sak att säga: KRAMA ERA PAPPOR!

puss


hejhejhej

idaag har jag varit svag i sinnet. men fett bra endå, har jobbat från o me timmen före öppning till o me halvtimmen efter stängning på Såsåsen!  men som sagt, svag i sinnet. o nu vart de värre när ja kom hem o började kika på foton. mähä gråtunge har ja vart!

Sjukt skumma grejer på G nu. sjukt skummmmmmt. vet inte va ja tycker. tycker ingenting. men de e lika bra. de e inte upp till mig att tycka. ja ska bara stå o skåda. kan bli bra, kan bli mindre bra. tror till viss del att det kommer bli mindre bra. de som ALLTID är så stabilt kanske börjar SVAJJA LITE!  Om två personer håller ett gummiband spänt, o den ena släpper så blire lixom oskönt för den som håller kvar, så oskönt så han/hon blir yr i skallen o börjar svajja!!! FETT BRA BESKRIVNING!!! (känner ni hur min fantasi flödar) (nu gjorde jag som tobbe evot airam brukar göra(hon kommenterar sina skämt o ideer)

och.. Ibland när någon säger något iq-befriat så behöver manta ett djupt andetag o sen tänka: They will get it one day! så mår man bättre sen!

puss o gonattt puss o gonatt

hejhejhej

Jaappp så var det helg igen då. är otroligt glad att denhär veckan har gått fort. Nu är det endast två veckor kvar till dess att jag slipper sova själv varje natt! great great great!

Ikväll skulle jag o syrran göra ngt mysigt, men de senaste dagarna har hon varit en pain in MY ass, likaså idag, så jag fundar på att haka på filippa ikväll när hon o co ska ut. Trodde syrran skulle bli lite glad o positiv när jag frågade om vi skulle hänga ikväll. men nej. de krävs tydligen mer. Sjukt att man kan bråka med en syrra som e 40 bast! hon borde vart vuxen för länge sen.
jajja, imorn blire iaf lite träna, lite sola, lite dansa o sen party i pingst på kvällen!

söndag blire jobba!

nu fick vi besök av en gammal familjevän. så jag ska säga hej o få höra att jag blivit stor o allt detdär! puss