lääääälälä

E på helt sjukt dåligt humör. dethär suuuger suger suger.
jag är dålidåliddålid på en dåliddålid dag.. sug skola hatar hatar hatar det!!!

e så jäkla bra på att bränna pengar.. har vart och handlat grejer till resan.. brände alla mina pengar. gissa vad jag INTE köpte. Solskyddskräm. smaaart tjej.. yeahright! det vktigaste!!! man vill ju bara smälla in mitt huvud i en vägg!!
 gööööre

 såhär lycklig är jag idag

ahhh

153357-14

jag och min vän Emelie. JAg måste säga att jaggillar dig!! vi har iaf kännt varan i 12 år nu!!
peace för oss!!


LÄLÄLÄLÄ hr vart fett trött idag, min hårtork är trasig och jag har förhörpå familjerät imorn.. :( hmm this sucks..
jag måste ha en hårtork innan hlgen det bara är så.. annars kommer jag se ut såhär typ.

 SÅåhäääär sut och såhär på skallen!!! hah ajag vet det är en cam-bild.. men endast för att förklara hur jag känne rmig just nu. och hur jag kommer att se ut utan en fön!

ska sova snartt. peace!

HAHAHA

jag kan titt apå denhär bilden helt sjukt länge och bara skratta. kola noga på allas ansikten. specellt dom längst till höger. så sjukt ful man kan varanär man dansar!! menmen vi bjuderpå detta!!
aaahhhhh!!! roligast är nog emelie e klara och linnea!! haha!

image42

och hääär är min vän Hanna! hon var helt sjukt söt!!!helt sjukt!

image44

och snart kommer lfipp hit! seeeya!


flipppmo

flipppmoimage41


Nej filippa! Du är och förblir min största kärlek! inte ens phantoms ska få förstöra det vi har:D

Är hemma igen..
försökte flytta över en video från youtibe, men jag misslyckades. men gå gärna in på Youtube och kolla på filmen. sök på "phantoms performance" så ser du oss i lördags:)

Låt uppe fettt sent igår. jag kunde verkligen inte somna, så jag fick tid at tänk lite..
Jag är verkligen inte den som e den som ältar gamla flammor. (förutom första kärleken, men det är ursektat) jag gråter i max en vecka.. men sen brukar det vara bra. jag snackar inte ens om det.
MEN jag fattar inte vad som är fel NU!!! det är en person, som jag inte kan sluta tänka på!!! (det är inte du filip)
Jag vet att han inte ägnar mig en enda tanke och jag vet att jag inte är kär eller något liknande. han e inte ens snygg. men jag ältar det verkligen för mig själv. Trotts att det var väädigt länge sen nu.. Jag bordei nte bry mig!!
så! nu har jag fått det sagt!!:D nu kommer ja kanske skunna släppa det tiiii

Kom aat tänka på att jag inte kommer träffa folk från klassen så mkt i sommar.. bryr jag mig?!  NOPE!
Det är fyra personer jag kommer att sakna, fast det blir bara två eftersom jag antagligenkomer träfa dom två andraunder sommaren!! Visst kommer det bli et och annat skratt med Martina på Filippas Altan;D?! visst Martina?? (gråtungen Sonja)

jaja jag bloggar nog lite mer ikväll.. fast jag vet inte riktigt varför jag lägger ner tid på dethär. max tio pers som läser:P jaja pussseli!

hejaheja

mina rubriker är alltid fruktansvärt tråkiga.  men jag vet aldrig vad jag ska skriva om i förväg, så det blir alltid något mångsidigt. typ :hejaheja.
jag är hemma idag. vi skulle lyssna på något i aulan och sedan ha idrott, så jag tyckte det var lika bra  att bara vara hemma! idag har jag:
1 - varit social med mamma och pappa, vi åt på "hardys grotta" här i sävja. jag fick kväljningar efter fyra tuggor av min "pasta pollo" blä. så jag var tvungen att köpa lite godis.
2 - varit ute med syrrans stora hund som hon lämnat här. men hon är helt omöjlig. hon går ingenstans om inte syrran är med!! hon sätter sig och tiitar på mig med sina hund ögon, tills jag kommer tillbaka till ytterdörren och släpper in henne.
3 - sett foton på mig och resten av PhantomsPerformance in action. helt sjukt hur ful man är när man dansar. fick även en liten wakeup då jag såg mitt ass på ett av fotona. Ios är nära...
4 - Klara och Sara har varit på resia och kollat varför våra biljetter inte har kommit. vi ska bara stå ut i några dagar.
5 - Jag har prommenerat rakt in i skogen. jag tänkte att jag skulle nå fram till Lunsentorpet. men efter en timmes prommenerande så började det bli läskigt. En stor gren brakade ner i backen bakom mig och jag fick för mig att självaste djävulen var ute efter mig, så det var bara att vända!
6 - jag har kollat på TV! och nu ska jag snaaaart ta itu med mitt arbete om förintelsen. åååååh va roligt jag ska ha! image40ska bara avsluta med att berätta att Phantoms nu är sponsrade av Adidas!!! yäyäyä och att jag gillar Filippa Klara Sara och Hansoow extra mycke. och så ett tack till martina och Hanna somförgyller mina skoladagar ( dom dagana som jag infinne rmig i skolan) gooooooo SOnja!!!! peace



                                                                                                                                             



  


yääää

kan vara så att jag supermycke gilar PhantomsPerformance! här är lite pic från årdagens uppvisning!
 Emma - Linnea - Klara - Emelie - Lisa - Louise - Emelie - Katrin - pauline - Sonjaimage38

image36image37image39

onsdagen

image25

här nedanförljer några bilder från firandet av hannah åkerfeldts fördelsedag. (18)  enjoy!
image26image27image28image29image30

hejja

DEt var kanske fruktansvärt länge sedan jag bloggade senast!! men jag tänkte ta tummen ut ____ som klara brukar säga, och bli en superbloggare!
så vad har hänt i mitt liv?!
- jag har, nästanklarat av andra året på gymnasiet, jag kämpar nu för att få de betyg jag vll i ala kurser. jag är fruktansvärt bra på att handskas med mina lärare (smöra) så jag kommer fixa dethär!!
- jag har jobbat, jobbat jobbat jobbat
- DANSAT, så fruktansvärt kul!! jag har verkligen en up-period när det gäller detta. är så otroligt lycklig över PHANTOMS och nya PERFORMANCE! (har förövrigt dansuppvisning för DC imorn)
- jag har längtat eter Ios med klara och Sara. nu är det bara drygt två eckor kvar, och det kommer gå fort!

kommer tillbakaikväll med lite skönafoton från månaderna som gått!!

pussskram!