YESSS

Idag, idag idag idaaag freedag har jag tid att leverera ett blogginlägg!! men sjukt att ja orkar efter att ha jobbat i hela 13 timmar i sträck. Blir pengar vettni.. sinnes

hursom. Tove har varit här, o de va minst sagt mYYYys! vi hade solsken, och de behövs typ i för att Oslo ska vara värt när man e på besök i tre dagar.

Just härvar de akkurat en lång text om mina senaste bravader. men ja Måste hålla mig från att skriva.. Måste liksom visa respect till de ensamma..  men inom sinom mina vänner, inom sinom. 
 
hoppas på att hanna läger in lite pics på datorn snart.  har massa tro-roliga bilder från vigelandsparken.  NU ska jag äta en mozarella macka, o sen ringa ruffe. o sen om han inte vill leka så ska ja sova. PIIIZ

hade en bra rubrik, men den var för avsöjande. PIIZ

ja har INGET att skriva. Förutom att livet just nu känns Jävligt bra!  ja tror att de enda ja behövde var en liten kram och en stor gul sol! ahhhh Oslo är inte längre hat-älskat. Jag älskare!

Jag är uppe nu. och jag är här för att stanna! 

Ikväll fyller Ruffe år (har ingen blgg att länka till) så vi ska ha ett litet öl-mys. hopas bara på att hannis eller kakan kommer hem snart och är sjukt game!

Peace!


japp, ja blir hämningslös när ja e drita!

en brabra kväll igår när vi firade hanna 20 år (hannablomkvist.wordpress.com) vi var alla drita, tror ja.  iaf, vi var här hela kvällen. mycke roliga människor och många givande samtal(?) jajjja. gratta Hanna idag! PUSS

födelsedagsbarnet med uppsvullet öga!


tre sanningar

nr1: jag har varit riktingt kär två ggr. Då menar ja kär kär!! inte kär som i seth cohen, som jag är just nu(e jag lite sen?) utan liksom på rosa moln, helt förblindad. vilka de två lyckliga är lämnar jag åt er fantasi.

nr2: Jag sög på höger tumme i två veckor när ja va liten, bara för att ja tyckte att det var coolt.  Sen skrämde mamma mig genom att säga att mina tänder kommer att stå rakt ut om jag fortsätter. Så ja slutade ögonblickligen! Smart va?!

nr3: jag har stått framför mitt fönster och lådsats dansa ballet(ja lådsats, ja kan ett fåtal steg, men ja kan inte dansa ballet) och hoppats på att någon över gatan ska se mig och tro att jag faktiskt kan!! 

undrar om dedär sista inte var för mycke, tror man ska behålla sånt för sig själv..
jaja. gonatthatt mina vänner!


hittaren på Lice.blogg.se

ja vet inte, men ja troooor vi va aasbra och aassnygga då... På stocken vare..


hejejej

min vän amanda gav mig "sorgens fem stadier" de va ju kul att de. de tråkiga var att jag kännde attt ja fortfarande var kvar på andra, max tredje satdiet. de e liksom två kvar.. hoppas att ja hoppar över de fjärde, som e depression, eller iaf att de går fort. Hursom, skönt att veta att ja ha kommit en bit på vägen iaf, nu vet ja att dehär  är början av slutet på ett kapitel. o så kommer ja va asstark efetr o aldrig mer falla tillbaka! yeah! fey va töntig ja e.

måste va så sjukt tråkigt att läsa dehär när ja bara snackar massa skit som folk säkert inte fattar. Men då ska ja va lite ego o säga att de e för min egen  skull. fett skönt att skriva av sig ju.

idag e ja iaf stabil. just nu iaf.  har imorrn att se fram emot. Hannis is going 20år och vi ska festa till de litt.. får se hure blir iofs, me utgång osv,,

fö måste ja berätta att mitt hår just nu är värre än ngnsin. risigt, halvlångt, orange, grått, brunt, vitt... underbaarrt!

nU ska ja gå o kööpa lite buuuuhuuus 

mmmahahahaha

mitt humör e som en jävla bergochdalbana! berridalbana. nu e ja irri igen. men man lär sig aif av sina misstag. Ibland får man kortslutning i hjärnan. man e asbra i flera dagar, man vet varför man handlar som man gör. o så kommere en bomb som spränger sönder hjärnan, så glömmer man alla smarta argument i två sekunder o så e de för sent! FÖR SENT för sent!

de hände mig precis. Att min hjärna sprängdes. nu e ja lika dum som norrmännen. o de säger ganska mycke.
 
bjuder på en fin bild. de e alltid roligare att kolla en blogg me bilder. PEACE

sthlm boogie

förlåt, för att jag brusade upp.  hade ett svagt moment. ja tror ja lät en känsla för en person, få mig att hata en hel stad för några timmar.

de e nog en del ja saknar endå. men som sagt, ja e nog lite bitter just nu.

aja. fatta va skönt att vara hjärtlös. ja skulle vara rikare o gladare.
PEACE

...

jag hatar Uppsala och allt som har med det att göra. vill kind off ALDRIG tillbaka till det som var där.  jag längtar inte, de känns så.. som att de bara finns i de förflutna. o ja behöver inte åka tillbaka bara för att plugga. ja kan likväl göra det på annat håll. jag behöver aldrig bo där igen, jag behöver aldrig mer ha ngt att göra med människorna där igen.  de finns undantag såklart. men förutom mina närmsta vänner så finns det  ingenting jag saknar. 
jag har slutat sakna. Jag är just nu bitter, hatisk och arg. På väg att komma över.  O sen kommer jag aldrig mer känna ett behov.

en plats i mitt hjärta?! 

jejjje

sjukt att ja e ledig idag, igen. ja vet inte va ja ska göra när ja har fri. HMhm.  jag sprang på en grabb i Lördags.. han hette "Robbin Van Der Crussen". tyckte jag var värt att berätta om. de va så kul. Japp, vänner, de e humor enligt mig. förstår ni  hur lågt ribban ligger akkurat nå.  o hoppas inte att han slinker in här på ngt konstigt vänster. (kan man säga så?)

jajja här bjuder jag på en bild som föreställer en assnygg tjej.


minimanymoe

hejjsan vänner.
har absolut inget att skriva.  hejråån

the game

ibland älskar man dedär spelet som man spelar i alla realtioner.

de kan vara både spännande och drygt i början, skrämmande och nödvändigt under ett förhållande fast sen näre e slut så ere bara jobbigt.. jepp. de kan beskrivas med det tråkiga ordet. jobbigt. Krävande, irriterande och frustrerande.  hade visst fler ord för de. Hursom. Tur, att jag aldrig behövt vara med om de!
ibland hatar man alltså dedär spelet också.. finns dom som inte känner till dedär också. hmhmhm

hursom. ja borde sova nu. men ja fastnade framför O.C boxen. har nämligen aldrig sett alla avsnitt.

jaja, nog med shinfo för ikväll. bara ett töntigt, flycktigt och omoget "dolt" medelande till någon, som kanske läser dehär och förhoppningsvis fattar att det är just honom/henne jag menar:

låt mig veta när de nått dig!

o nej vänner, skena inte iväg nu, o få för er att surra me mig ang vita lögner. de blir bara obehagligt!

sleep sleep tight!

hejejej

hannas lillsyrra lilla-elin har vart på besök. o jag har lärt henne aaaaaallt ja kan:) näe, men de har vart trevligt.

har vart ledig två dagar, o de känns som en evighet eftersom ja bara brukar ha en dag ledigt åt gången.

ja har inget nytt att berätta. längtar hem till o från. men Im not gonna run awaay this time!

ses på cheer dm den 21/3!!

PUSSS

I got all I wanted for valentines day!

Vilken superb kväll de var igår!  DEn bäst hittils i Oslostaden.  Kvällen hade ALLt en bra kväll ska ha. 

Vi befann oss i posthallen där final festen för OSlo fashion week ägde rum. Daniel Kortega stod i DJ:båset. Sjukt bra insats!

valentine kunde inte firas på ett bättre sätt!  peace and love palihos!


happy happy valentine!

hejjej. ida ska vi alla bli drita!  gott o glatt skare bli! !  
 
garattis på alla hjärtans-dag(ja vet att man inet säger så) ja e iaf gla i alla mina vänner!

KISSSSSSYOU GUYS!


Löööööv

hm

förstå hur skönt när man är gift! då behöver man(iaf bör man) inte oroa sig för smärtan när de tar slut.. varför har man någsin utsatt sig för de. helt onödigt.

alltså, de e inte så att ja sitter o skär mig, tröstäter eller inte äter alls.. ja kom bara å tänka på att man utsatt sig för fler uppbrott efter att man repat sig efter de första man var med om. man vet ju va som väntar. man kan fråga sig om alla relationer vart värda besväret..?!
 
o trotts allt jag skiver här så kommer liknande historier utspela sig förr, eller senare. smart.. NEJ inte så jävla värst

låter vekrligen som att jag e deppig här.  ju mer ja skriver att ja inte är de, kommer ni tro att jag ÄR de. men NEJ! jag har faktiskt gått ut ur detta oskadd denhär gången. jag mår bra!



åååhåhåhåh

jeg har så kjedligt nå!. har liksom jobbatf ärdigt för dagen, mens hannis o kakan akkurat har begynnt!! it sucks right now!
 
ja skulle kunna städa.. men om jag gör de för ofta så kommer hanna o karin börja förvänta sig att jag gör de. de e bättre att göra de väldidgt sällan o sen få cred för att ja ens gör de! se så smart jag är!

O imorn ska jag jobba i köket på jobbet. OÅÅÅAAHH ja orkar inte de. ja orkar inte jobba överhuvudtaaaageeeeet!

här skrev ja massa ointressant, men ja tog bort de för ja insåg HUR ointressant de va.

nu ska jag kolla fejjan o alla bloggar en gång till. sen, sen sen sen, så kommer jag antagligen göra de igen! KLEM

såhär ser de ut i vårt trapphus. förstår ni hur fint vi bor?

haha

har inte haft dator på hela helgen som sagt, detta resulterar i ett fjärde inlägg ikväll...
 
nu ska ja va brutalt ärlig och nämna namn, vissa iaf.


har alltid trott att vad jag vill ha, är en hängiven pojkvän som gör allt för mig. jag fskulle fortfarande tro det idag om inte mina tidigare relationer sa annat. ja kan lista detta för er, en ganska kort lista endå..

hannes: kan man räkna bort, min första pojkvän o ja visste inte riktigt vem jag var eller vad ja ville eller hur ja skulle bete.

men sen...
John:
vi spenderade mycke tid ihop, de va kärlek o romantik, jojjomen, o han var hängiven. kan såklart skriva massa grejjer här men de ska ja endå inet göra. hursom. Ja klarade inte av de. Sen va de inte ja som dumpade honom, men ja tror att de faktum att jag drevs till vansinne gjorde att han också tröttnade. de höll iaf i fyra månader. kanske fem då. summasumarum, allt gick som på räls, o ja klarade inte av de!

sen då..
Jocke johansson:
Heelt omöjlig att få, han var en idiot till o från, o de visste jag, endå vägrade jag vända på klacken o gå(som vilken rättvänd tjej som helst skulle göra me detsamma) Jag fanns kvar för honom så länge han ville ha mig där. Tragiskt (sälger verkligen mig själv nu)

o sen..
kan inte nämna namnet. Men initialerna e A.G, o nej de e inte alexander gustafsson!!
Jag och denhär snubben hade en kort kort romans, närmare bestämt en vecka. jag skulle tro att han var beredd att lämna allt han hade för attt gå vid min sida(superöverdrift, men ni fattar) och han är snygg, smart och rätt framgångsrik, plus att mamma gillade tanken av honom. Men, nej efter en vecka fick jag panik och bröt upp helt o hållet. sen sluta allt i kaos, men de e en annan historia. summasumarum! allt gick som p räls, o ja klarade inte av de!

sen sen sen..
Oscar:

inte heller en speciellt lätt relation, men ja fanns endå alltid kvar, till dess att de int egick längre.. ska inet säga mer om de nu, e ju rätt färskt, o så vet ja inte riktigt hur kandet ligger

hursom ..
här e fem bevis på Idioti! tänk om ja hade vart lagd åt andra hållet. så kanske ja hade stannat i någon av de första relationerna. O så tror ja att de e lättare om man gillar strutiga killar. Dom har ju lixom strut, man behöver inte jobba med att dom ska få de.. Varför funkar ja som ja funkar?! Ja hatare..

de va de. har ju såklart R.J ngnstand där i mitten. men ja kan inet kategorisera honom.

j hursom.. ja undrar, gåre att ändra på de?! Snälla säg ja o kom med en handbok!

dedär e fö världens sexigaste kille..  han från step up. va ere han heter.




min första och antagligen sista lista

1. Jag har insett att min senaste kyss: var med mannen i mitt liv.

2. Jag lyssnar på: hannas knappande på hennes PSP

3. Jag pratar: mer än alla andra.

4. Jag älskar/tycker om: Att bo med Hanna o Kakan

5. Mina bästa vänner är: Saknade

6. Min första riktiga kyss: Me min första kärlek! kan de bli bättre?

7. Jag avskyr när folk frågar: "när använde du den sist?" när jag letar efter något..

9. Kärlek är: för nördar och idioter enligt filippa för något år sen. de e fint, men de gör ofta ont

11. Någonstans: så känner jag att de kommer bli helt bra förr eller senare.

12. Jag kommer alltid attkomma ihåg min 19-års dag!

13. Jag är hemligt förälskad i: sen när kan jag håla något hemligt?!

14. Sist jag grät var: igårkväll. för att jag visste att jag var tvungen att göra de ngn gång, för de skulle hinna ifatt mig. så ja klarade av de igår när ja lyssnade på en passande låt..

15. Min mobiltelefon är: antik

16. När jag vaknar på morgonen: Så znoosar jag ALLTID minst en timme, om inte kakan väcker mig.

17. Innan jag går och lägger mig: Pratar ja sönder Hanna o Kakan.

18. Just nu tänker jag på: vem som kommer att bry sig om all skit ja skriver ikväll. 

19. Bebisar är: Omedvetet roliga. älskarom, ja ska ha två

20. Idag ska jag: jobba
21. I kväll ska jag: jobba
22. I morgon kommer jag: jobba

23. Jag vill verkligen vara: ledig


kanske att ja gör en till lista ngn gång, fast me roliga svar.


haha

hannas o min konversation nyss nyss nyss.

sonja: ja blir så sjukt irriterad. hur kan de dra ner mig så mycke?
hanna(helt seriöst): men de e ju dedär "X-factor"

ja kommenterade de inte nyss.. hon kommer se dehär imorn. lite kul.


I made my first bootiecall

har inte haft dator på hela helgen!
Updaterar ngn gång!  PIZ

psycho eyez!

idag då

ja kom hem tre, somna fyra, sov till nio, åt middag med hannis på "peppes" kolla på "smala sussie" akkurat nyss. o nu sitter jag här o känner mig liite lite nere. Hannis ska hem imorn o kakan åkte idag. O de känns faktiskt litt trist att vara här alene.finns absolut ingen som är tänkbart sovsällskaps material. De e jag och tollbugata till måndag. Om ingen vill komma o hälsa på mig såklart.. .. .. ba ringa vettu.
föfövrigt måste jag säga att min käre vän filippa har börjat blogga igen, men idag drog hon ifrån sverige, så ja vet inet hur mycke hon kommer updatera, fast ja tror meningen är att vi ska haka me på resan. iaf så e de Filippahallondoft.blogg.se

sov gott alla folk.

en gammal(ganska ful) bild från graddsens inflyttningsfest.  men de blir ju alltid lite roligare med en bild.

ååhhh

va ja borde sova. ska alltså upp om 4 timmar. jag älskar mig själv.. och mitt jobb.

hejEJej

de e så mycke jag skulle vilja ge mina trogna läsare(läs:jag vill skriva av mig. Men de ja har på hjärtat är alldeles för svart och färskt. Men jag kan iaf ge er att jag oh Oscar numera är histora. Väldigt bra historia då! o ja cool..

Nu nunu ska jag läsa ut min chicklitt.karamell! o drömma mig bort!

we are cute though! to bad


hejejEJ

ida kom ja på en NY framtidsplan. Ja åker hem på semester i Maj, men kommer tillbaka sen, o jobbar juni juli o augusti! o sen då, varför inte stanna tills ja ska resa, typ december, januari. 

now, imma make a call

nu börjar de

fas 1, har hoppat över den. tare nu ist. Avståndstagande o nedtrappning. De e liksom naturligt.

So long Suckers

hmmrrffmm

hanna trodde att ja vill åka hem när hon läste mitt förra inläg,. men nejnej, så e inte fallet..

men, men men men, hur idiotisk e jag inte egentligen?! Ja har alltså valt P E N G A R, pengar pengar pengar, framför "kärlek"(låter så töntigt, så ja måste använda sittationstecken) riktigt så enkelt ere väll inte. men i stora drag så JO! eller kanske e de så nu bara, ja hoppas att jag hade andra bra anledningar när ja valde att stanna här i Oslo.

fast kan de vara så farligt?, jag citerar Hanna B o mig nyss

jag: e pengar alltså viktigare än kärlek?!
Hanna B: JA! de e fan de!!
ICE ICE ICE ICE ICE ICE ICE COOOLD

för att göra de klart nu bara. Jag tycker ABSOLUT INTE att pengar är viktigt egentligen, Ni som känner mig vet att jag inte värdesätter de mer än nödvändigt.. (ja skulle vilja säga att ja inet värdesätter de alls, men man måste ju äta, typ) de e därför ja inte fattar varför ja har handlat som ja gjort..

typ såhär vondt göre i mig nu. ja liiider. Nej inte så mye faktiskt. Im ICE  ICE ICE


ajajajaj vondt

ja kan förklarare bra. ja ser typ över mitt medvetande. så ibland sitter ja här i soffan o kommer till insikt. på vilka grunder beslutade jag mig för att välja Oslo, o allt vad det innebär, före Uppsala, o allt va de innebär?

nu ere skitsamma. de e endå för sent. ja tänker stanna till Maj, o få ut de bästa utav tiden.  Blir la lite rivigt när hannis blir 20 (skräck)


definition av basketbabes

kanske, att man spelar basket? Men om de e motsvarigheten till "hockeyhoror" så krävs väll att man är tillsammans med en basketspelare, eller iaf får ligga med en..

om så är fallet, så är vi tyvärr mer hockeyhoror är basketbabes. fast, vi har vänt ryggen till dedär med hockey..
då återstår ju bara horan hannis?

hahannas blogg tips:

Sonja säger:

va ska ja blogga om?

hannah säger:

du är faktiskt 20

Sonja säger:

mm komma in i puberteten

hannah säger:
du kan bloigga om att komma in i puberteten, och dra en parallellkoppling till någon du känner i puberteten.. typ adde-relationen

hannah säger:

eller så skriver du om svett, vilket du kopplar till träning, träning till basket, basket om adde

Sonja säger:

hahahah!

åååh älsar dig hanna

hannah säger:

blogga om förkälrken till sportkillar, förr hockeyhoror, nu; basketbabes


Ja tänkte skriva om något utav de ovanstående alternativen. men de skulle inte blivit nå kul. ja e kass på att skriva nämligen(fiskar komlimanger) (finns INGA komplimanger att fiska, för ja suger på rikt)


maa

jag hade glömt hur sjukt bra "stockholm boogie" är. Så KLOCKRENA karraktärer!  se den om du inte har ngt att göra

idag jobbade ja 12 timmar! mmmm. myyyss.
har inte ett driiit att tillägga nu.

de va asvarmt när dendär bilden togs.



imorrn ska ja bli blonnnnnnddd, eller vare nu blir.