mina sjukdagar

hejhejhej, har vart hemma och sjuk i två dagar.. lite jobbigt, men jag har fått en heldel gjort!

vet inte om jag nämnt att klara o sara har kommit hem.. e e rätt mysigt.
Jag LEVer för tanken att flytta hemifrån! jag vil jag vill jag vill! e så sinnes trött på mina genitori (föräldrar på italienska) tänk att få ha sitt egna place.. de enda jag kräver är en tillräkligt stor garderob, sen skiiter jag i! och så måste jag få plats med säng! svik inte nu vännen min:)   - jag e trottsallt 18!




Damn va jag saknar dig.!
sjukt att man kan glida ifrån varan så.
du kännde mig bättre än någon annan,
nu är du mer stel än någon annan
!


helgen

vilken helg! fredags var vi på den, nu lokalt kända, festen i sävja där en kille spårade och slog villt omkring sig.  lite läbbigt faktiskt!  på lördagen var de fest igen.. jaa höll mig faktiskt(som om det vore ovanligt) lugn båda dagarna!!

grymt skönt att vara 18 förresten:)
 

121880-128
här en bild från dagen D då jaag fyllde! de e jag o negeklara söttisen

iiiiiiiiik va jag ser fram emot sommaren! du och jag flipp! ;)


jag såg henne
och hon gav mig ett leende.
sen försvann hon ur mitt liv
Av: Viktor Andersson

...

kan känna mig så sjukt tom ibland. verkligen nere, men ja kan inte sätta fingret på något.
jag e besviken på mig själv. de e inte mycke jag klarar av att göra. jag ska sluta lova mig själ saker, jag mins inte senast jag höll något jag lova mig själv. jag är så jäkla svag. jag klarar inte ens att gå i skolan som man ska.  så jävla tomt.


iii

nu e jag 18 år :) pusssii

aaja

Mina tre närmaste är bortresta. Filippa Klara och SAra. jag saknar dom så sjukt mkt.  just nu nu nu känns det grymt tugnt! tackar Hanna för att ha klivit in i mitt liv.

Jag har haft så sjukt fel. jag har haft så sjukt fel om mig själv. jag har sagt det förr och just nu kan jag verklien säga det igen; jag är så sjukt omedveten om mina begränsningar och förmågor. e så sjukt förvirrad. Det finns så många konjreta exempel på vad som inte alls är som jag trott om mig.  jag har klivit över trösklar som gjort det enklare för mig att begå misstag jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag är känslig, ja vet inte vem jag försöker lura. Jag lyssnar på alla utom mig själv, kan handla om något så litet som hur någon ser ut.
jag är så sjukt svag. de e fett jobbigt att inte gråta, och jag har vart utan i 11 dagar iaf! ska se hur länge jag står ut.  de e lite kul.


NåGot måste vi ha du och jag Filippa! 
Du är älskvärd och jag förstår honom!

kan va så att jag saknar DIG sjukligt mycke!
du är en av få människor som verkligen förvånat mig!
Ditt dåliga rykte stämde inte alls in på dig,
du behandlade mig väldigt väl hela vägen ut. tack


153357-9

153357-9

heeemskt vackra! jag o klara på vår uppvisning! saknar henne förövrigt.. o sara med.. men dom har de nog bra iaf.. i thailand.

pussskramaaa

153357-8

153357-8

fiina flickor í Uppsala Spirits:D

dansa dansa

ska träna flera ggr i veckan nu:) ja e så taggad! plus att jag fundar på att bbörja spela fotboll nu igen. javeet "tjtjer ska inte hålla på med sånt" men de e ju bra träning iaf!:)

lite´pics på danstjejerna:)

pusskram!


jaaaha

ja så var lovet slut. Otroligt va de har hunnit hända grejjer.. jag och filippa har verkligen vuxit ihop.
jag har sovit med henne i 14 dar i streck, nästan. o nu ska jag plötsligt sova själv, i min säng.. oo så jobbigt.. 

ja har tänkt på något, och jag tyckte att min slutsats var ganska bra.
att "man ska gå långsamt fram" är bara dåligt surr!  av egna erfarenheter kan jag säga att dom gångerna det gått långsamt har anledningen varit att det inte har klickat, och man har frammanat känslor. detta har inte gått bra.
om det klickar och känns dunder redan från start så är det väll onödigt att hålla tillbaka!! man ska flyta med och göra det som känns naturligt.!!!

 

När man minst anar det och
 givit upp så bara sitter han där.
sjukt att jag inte lagt märke till
honom tidigare
. klick



har fortfarande inte fått tag på bilder från nyår..
de suger ju.. men de kommer snartt!


jutte!

kom på en sista grej!! har ett nytt nyårslöfte, lite snet kanske!
ja va så känslig hela 2006, ja tänker inte gråta på ett år:D

jag lovar att tala om ifall jag mot förmodan skulle bryta det!

jävlar!

kan nog säga att dethär året TIDIGT tog en helvändning! så var man super singel igen, men ja e van, o jag trivs rätt bra med det.

mitt nyårslöfte att bli mer som filippa har funkat så grymt bra!! jag har hunnit vara rävig på bara tre dagar:O helt otroligt! plus att jag inte har bangat på något enu!

NYa sonja är helt rätt i tiden.

Filippa och jag bråkade förövrigt på riktigt typ för första gången.. intressant.  gissa om vad?!?!  juste, över en kille. men sånt händer!

ska borra i tanden nu! men ha de gott hoppas på att lägga beslag på fotona från nyår!

så fel

inser hur mycke fel jag gör när jag skriver. fiifan, måste skärpa mig lite, så dum e jag inte!

GOTT NYTT ÅR

Hejsan alla! gah nyår igår då, började kvällen med en middag hos malin Röös, jättemysigt, jag var först full och spydde först! ÖVERRASKNING!  kom på att jag nog dricker för sällan med tanke på att jag altid blir för full, samtidigt som jag vart påmind om varför jag dricker så sällan! de e inte värt de, när man redan samma kväll mår illa+ att ja va en fisk, en arg död fisk hela natten.  var inte så uppskattat av min sängpartner. min partner som låg vaken hela natten för att jag tog upp hela sängen när jag låg ihopkurad som en liten boll, bara för att inte allt vatten skulle komma  upp.

tack tjejer för en mysig kväll iaf! Martina, Cissi, Maja, Filippa, Malin, Becca! hoppas verkligen inte att jag glömde någon nu! viktor o Billy var ganska underhållande oxå!

12-slaget, vet inte riktigt när det inträffade.. men ja hade någon att kyssa iaf!

ÅRSRESUME! 2006
året börjar bra, jag är fruktansvärt lycklig och min pojkvän heter robin jonsson. sen flippar jag, ja kommer på att jag är för kär o dumpar honom både en och två gånger.  Jag är fruktansvärt ledsen men tar mig vidare med hjälp av Patric som jag börjar träffa kort därefter, vi ses i några månader, men har ett litet problem, sex före eller efter att man blive tillsammans. så bar det av till Grekland med flipp, där jag lät hennes yngre bröder ta del av hela mig! och där årets mest misslyckade fylla utspelade sig! Damn, efter den resan blev inget sig likt! jag o flipp var bästaste kompissar  och så kom det att förbli hela året.
när vi kom hem från grekland åkte patric till grekland, och när han kom hem så bar et av till bulgarien, och där tog våran lillal fling slut. och en annan fling tog vid! :O ska inte nämna några namn, men de var ett triangeldrama!! tiihi
Bulgarien, dunderresa med klara o sofia! fulla som as varjekväll var vi. stackars tjejer, fick stå ut med världens grinigaste sonja i en vecka, fattar inet att dom stod ut!. I bulgarien hade jag förövrigt en misslyckad sexupplevelse, som slutade i att inte vara en sexupplevelse, men däremot en upplevelse eftersom killen i fråga var GANSKA så het! lite lik paradise hotel-martin! man kan säga att jag fick nog av alkohol efyter den resan, thats why jag bara har druckit ett fåtal gånger under året som gick. om jag anstränger mig kan jag säkert räkna gångerna!
sommaren tog fort slut, efter super mycke jobb och Filippa. Skolan satte igång och redan första dagen såg jag honom. Joakim Johansson. Damn! han va snygg. så blev han mitt nya span. Skolan gick käpprätt och de enda som lockade var jocke.. de har faktiskt inte hänt mycke alls under terminen. jag och filippa sjöng på avslutningen.. hmm Klara Sofia och Sara har alla haft pojkvän hela året.. jaa.. jag inleder de nya året med någon vid min sida, precis som förra året. ja väntar med att nämna namn.  de enda jag vill nu är att 2007 ska bli bättre än 2006! får se hur det går!!

måste säga att årets räv ar filippa! men grejen e den.. de e någon annan som vart lite rävig också! tror dock att de inte kommer hålla i längden, "förr eller senare faller allt" som Mark Levengod skrev någon gång!

ett skönt citat jag kan leva länge på: Tiina: Sonja, du får alltid vad du vill ha, på ett eller annat sätt!

jupp de va allt för mig och 2006!!
 bilder kommer senare, måste bara få tag på dom! så ska ni få se hur snygga vi var allihopa!!