hejhejhej

En iten update fran Resan som sett ut sahar. Santorini, naxos, ios, heraklion och nu rethymnon, som ar det stalle vi trivs pa bast hittils! vi spelar for att ata o bo. vilket passar oss fint! moste ju spara pengar till var tagluff som vi antagligen pabarjar oom dryga tva veckor!  sen e vi hemma en manad efter det typ. so typ 6 veckor. kanske tidigare, kanske senare.

Vi solar o badar o ater gott (men grymt nyttigt) inte ens pommes unnar jag mig. men va e de bra for nar det finns ris:)

jag vill sanda en halsning till dansarna, flipp, manne, hanna, hanna, tove, sara, familjen, brusk, robban (som verkligen inte laser bloggen men enda) o alla andra som ja kanner darhemma!

ses snart! da jag forhoppningsvis ar lite brunare! kanske inte, for var ska vi sola den sista manaden? de loser dig!

puss o kram iaf!

hejhejhej

¨sååå, har man tagit studenten. Känns inte alls speciellt. men de kanske kommer senare. det sägs ju vara de bästa i livet tills man tar nästa "stora" steg.  jajja.som sagt, de kommer nog!

har jobbbat idag. ska jobba imorn o kanske måndag, sen drar jag och klara på onsdag och kommer inte hem på några månader, om klara inte bangar såklart!

förövrigt så måste jag sluta vara så jävlig mot människor.  de händer att jag är det mot folk jag tycker om!  jag har försökt bli bättre. men de e svårt må jag säga.. Jag vill iaf sällan någon ont, det bara blir så! tyvärr och förlåt!

jag och Klara komme btw att skapa en reseblogg hade vi tänkt. vi borde ta tag i det, där kan ni följa vår resa så detalierat som möjligt! 
o ang resan, de finns folk jag kommer att sakna. inte så många, men några stycken iaf!  de e iaf så det känns nu.

hörs igen inom sinom! pussss


hejhejhej

en hyllning till Emelie Eriksson.
Jag ska berätta hur bra jag är.

jag är uppenbarligen grym på at dansa (SM-guld 08)
Jag är en stjärna när det gäller att sjunga. gå in o lyssna!!  http://youtube.com/watch?v=vYRDV6fhh1E
jag kan prata Finska
jag är rolig, precis som Klara dårå (har lite samma humor)
jag är snygg och vet hur ja ska få det mesta av mittutseende.
jag är grympå frisyrer!
Jag har rätt coola kläder.
Jag är en fantastisk flickvänn som sällan tjatar jag är en fantastisk vän, med briter (preci som alla andra)

gaahh! orkar inte mer nu!  finns för mycke superbra saker med mig! tar ju studenten imorn, så jag kan inte sitta här och skryta! måste fixa mina naglar!

Tack för snygga mig!  pusseli


pspsps. ska till grekland om en vecka.  weeey. kommer hem i höst elllr!!! gonna miss you pal!


hejhejhej

Ahhhh, så e ja singel. hur mycke singel e väll inte helt klarrt. men jag kan kalla mig själv för det, Har fruktansvärt svårt att förstå varför jag hatade singellivet sist jag var det. kan bero på att Inte tidigare hängt ihop med någon en lngre tid, jag längtade nog bara efter närhet under mina klago-tider.  Nu frågar jag mig dock för första gången: vad är bäst?! Klart kommer jag inte kunna svara på det, för de e väll så att gräset alltid är grönare på andra sidan och så kan man ju tröttna. fast man tröttnar ju inte på att vara "ihop" om man är kär såklart.. hmmm. Spännande ämne att tänka på.  Båda lägena har ju sina fördelar, men jag skulle tro att det finns fler nackdelar med att vara tillsammans än att vara singel. När man är själv så kan man ju längta efter att ha någon, men när man har någon så kan man ha så jobbig känsla i magen på grund av div saker. oroa sig för allt. fast de kanske bara är jag. eller alla andra tjejer i världen.  jajja. trodde aldrig ens att jag skulle tänka i dessa banor.  kommer iaf dröja lång tid innan jag finner en annan karl. har svårt att tänka mig att det finns bättre.
anyway, va tyckeru

långt och trist inlägg. Hoppas att det inte missförstås!!! cuz im in love! im in love, im in love

jobba imorn eller!!! peace!