hej

det finns så mycke jag skulle vilja dela med mig av till er alla. men det går inte. de bara går inte. jag hade en fantastisk juldag. Hoffmaestro på v-dala och. Så. ganska. skönt. Hääng. efter. backstage. OCH SÅ VIDARE. clair har massa pix som hon tog me vår kamera(ja kommer aldrig få dom för hon e för lat)

Jul med familjen. helt ok. världsmys med mina vänner, hver dag! Jag älskar mina vänner, sjukt mycke.


2009

Alla år har ja skrivit en resume av året som gått, här på bloggen. Men ja tror att jag skippar att vara så detaljrik denhär gången. De känns helt enkelt bättre. MEn något litet ska ja skriva..

Året började jävligt(hårt) dåligt. ja var i en svacka jag sent kommer att glömma, jag var nybliven singel, ja var osäker o allmänt jävlig.. men de blev bättre såklart.. Våren och sommaren gick mig omärkt  förbi. Det var två svängar till finland o inte så mycke mer liksom. men, sen mina vänner så hände något, känns liksom som att det gick på en vecka, lite skumt. Men jag blev JAG liskom. O de e jag fortfarande. Jag har förändrats så otroligt mycke(är fortfarande under utveklign) Ni som läst bloggen vet säkert hur lycklig ja e idag.. Jag har verkligen aldrig varit lyckligare. Aldrig någonsin! Jag är liksom nöjd med allt. Min civil status(töntigt?) min vardag, mina vänner, MIN stad:) men framförallt mig själv och den jag har blivit! DE E SÅ NICE! ja önskar att alla fick känna såhär! SÅ, 2009 har varit ett bra år!

de var nog allt!


SÅhär glad e ja


gah

måste få skriva av mig nu(bloggen e perfekt, personlig liksom..)

Jag har en sida som jag verkligen hatar mer än någon annan(inte alls, ja gör värre grejjer) MEn IAF. JAG KAN INTE HÅLLA I MINA PENGAR. allt jag har bara rinner mellan fingrarna på mig. De hade inte känts jobbigt om jag ka mina pengar på något nödvändigt, men nu gör jag inte de. Ja köper SKIT, till MIG MIG MIG!! hälften av allt använder ja inte ens! Jag har´tex fem skinnjackor(en turkos, TURKOS?!?!?! som ja aldrig har använt, köpte för att den var på rea, 50%, kostade endå 1000 jävla spänn!!!), fyra pälsvästar, två pälskjackor  i min garderob i SÄVJA!!!!!!! vafan gör de för nytta?!?!?!??!?!?!? JAG BLIR SÅ ARG PÅ MIG SJÄLV!! ja kommr aldrig kunna göra något ja vill, för ja kan inte spara. Kan va ett bra nyårslöfte de me..

nej ja orkar inte med mig själv mer. Nu ska ja ner till Oslocity o köpa ett silver champoo! (mitt hår är just nu Gult. Fint va?!


hej

Jag har inte mycke att skriva om idag. Snart bär de av till Uppsala. blir hemma länge vilket kommer bli mys.

Helgerna är dunder och jobbet e ok. Har dock sagt upp mig o fått nytt:) Bra skit!

Nu ere jobba jobba jobba!

KLEM

en liten kanin

ahh

ja har inget att säga just nu. Ja mår bra bra och jag syltar in mig i massor.

Ett nyårslöfte; jag ska försöka sluta sätt amig själv i jobbiga situationer. Varför försvåra livet för sig sjläv liksom? idiotiskt!!

Nu ere sömn.

hare


HEjjj

Ja e lite queen just nu. har sagt upp mig. känns fantastiskt. varför halvtrivas på ett jobb när man e 20 o kan göra VaD SOM  HELST?!  O ja känner verkligen att jag kan de. O ja kan få vad jag vill. göra vad som helst och få vad jag vill. och vem jag vill. Underbar känsla. O ja har fått ett erbjudane om jobb. AHHh för ja e bäst. så ere bara.

Nu e jag lite väl icke ödmjuk. Självgod men ja gillar inte de ordet. Man får liksom vara de.

Så nu mina vänner. lite snygga blder på mig och min snygga kompis.

(de e verkligen cam-bilder.sedan när är det okej? för de e de va?)











hihi









HIHIHIHIH

Hejssan!

Haft en FANTASTISK helg i Uppsala och på Kaggeholm.  Helgen fortsätter med Yatzi ikväll:)

Nu måstre ja fixa o doona.

PUSS

iiiiii

Ja har alltså lyckats inse mitt värde och mina brister, vilka jag jobbar på. jag är Glad i mig själv och vet att jag räcker till OSV OSV OSV jag har tjatat om de förr. Hursom, ja trodde liksom att ja kommit på koden till en bra tillvaro i och med detta. Men, men vad händer nu? Jo nya utmaningar dyker upp i mitt mind(som deva skulle uttryckt sig) Jag har tänkt sjukt mycke på mina val de senaste dagarna. Hur mycke spelar mina vänner och min omgivning in i mina beslut. hur mycke är egentligen "min egen väg"? Gör jag saker för att det ska se bra ut för andra? gör jag det jag gör för att JAG vill att JAG ska göra de? Flyr jag? osv osv osv. De finns hundra frågor att ställa sig och en fråga är hur man ska ta reda på svaren på alla dedär frågorna. Antagligen ska man fråga sig själv(vem har annars svaren?) Men hur bär man sig åt.. Ännu en gång önskar jag att jag hade en instruktionsbok för Sonja. . . men nog om det.

Min kära vän Hanna har flyttat hem till Sverige idag. Jag bad henne att inte komma förbi  mitt jobb och säga hejdå. Jag HATAR nämligen att säag hejdå. Hon fick en sked av mig hela natten ist. Jag älskar den tjejen, so Y'all bether be nice to her! <3<3<3

Helgen var förövrigt fantastisk. Den bjöd på allt från pepparkakshus och ätbart glitter till romantik och slagsmål(överdriver.. de var en örfil)

Nu ska jag fixa lite te och ha ett mys med mig själv och våra 100000 kanaler som vi fått!

denna bild är dedikerad till Hanna Blomkvist. tack för att du stått ut med mig:)