okokok

plockar nu upp allt som jag spridit omkring mig, och återgår sedan till det normala och säkra! det kommer inte att märkas.



en sak till: I WEAR RUBBERBANDS AROUND MY SOUL! ;)


okej

predators har gjort något stort idag. Vi ska till SM.  med bäst domarprotokoll i dm, 10 poäng mer än tvåtusensex års sm vinnare förtjänar vi att åka till SM.  jag ryser


oookokok

omtumlande helg. har vart lite nere kan man säga. men vi har fått nytt hopp!!

vill bara säga att phantoms kickade ass i DM.  två poms sabbade vår raka väg till sm. men det ä inte klart än. vi kabnskje får ta revansch! JAG VET ATT VI KAN TA GULD I SM! våra poäng var grymma.

o nu till det förutsägbara: jag känner otroligt starkt för Phantoms! Love love love:)

ja ska lägga upp lite pics. om ni inte kan vänta till jag fixar det så kan ni kolla in ngn av mina vänners bloggar. typ klaranilsson.blogspot.com, emeliemelli.blogg.se eller coach pelles: pollelin.blogg.se!

hare hare hare. nu ska jag ha religion. fett kul!

bejbi bejbi bejbi!

hejhejhej

Söder har tagit körkort idag. krattis krattis krattis!!!!


hejhejhej

blir askort inlägg eftersom min dator kan läga av närsomhelst. skulle inte tåla om ett långt inlägg bara försvinner!

Jag och Evot airam har bokat datum för konsert. egen text och musik! iiiik! Sex kristna låtar som framförs av oss med "the flanders" , UG(uppsala gospel) och Louise Bjurling! ni bara måste dyka upp känner jag. i pingstkyrkan (mitt emot mcdonalds) den 19 april. Tiiid vet jag EJ! men återkommer såklarrt. blir FETT nervös av tanken! men de kommer gå kaneooon bra treeor ja!

nu ska snart sovas! men hare hare hare! piiiiiuuuuuu! den dog inte!

hejhejhej

älskar den rubriken!! den e dunder på  ngt vis!

Igår.. Jag säger bara det! det varså sicknes dunder lyckat!  Det är inte ofta jag har riktigt kul när jag går ut(går oftast inte in för det) men igår var det dunder!
Det var jag, Filippa, bönan och några andra grabs. Liten förfest och sen var det Stocken. Det var några kära återseenden, lite mos på dansgolvet och så blev jag uppraggad av en tjej! EN TJEJ! ser jag lesbisk ut?! kanske gjorde det igår. kanske kanske kanske.

 Idag har jag iaf ett en gånger en decimeter stort blåmärke på låret och ett lika stort på höften. och jag har träffat världens mest osköna människa.. så om du trodde at du var det så kan du andas ut! Om det inte är så att du heter Danne! och nej, dethär är inte att snacka skit, jag sa det till honom många många ggr både igår och idag. Vill beskriva honom, men det är för jobbigt, så jag skiter i det!

Och en grej till. En kille som heter kalle sa idag att alkohol är ångestframkallande. Men det går inte riktigt ihop för mig. Jag trodde att alkisar och andra drack sprit för att dämpa sin ångest! eller en alkis gör de ju inte för att han/hon vill,  dom måste ju kan man säga.. lälälä

här e iaf en bild från förra veckan på stockkken när i dansa!
image197

hejhejhej

har inte bloggat på ett tag nu, har inte haft tid bara!  inte mycke har hänt sedan sist. De har varit helg vilket inefattade dans på stocken (FETT LYCKAT) lite mer dans, lite jobba, lite brudarna och Oar. en ganska komplett helg måste jag säga!

Det var dock lite rädsla i fredags när vi såg scenen som vi skulle dansa på. den var ca en gånger en meter och vi var sju tjejer som skulle få plats. efter lite omplacringar lyckades vi få till det! de var verkligen ruggigT!!

imorn är jag ledig från skolan så då blire ennu mer jobbba.. men det behöver jag. Måååste ha pengar inför sommaren. Som btw kommer att bli GRYYYYM!!!

En sak tilll... JAG JOBBAR VERKLIGEN PÅ DET!!! även fast jag VET en sak, så har mitt hjärta inte alltid så lätt att haka på min smarta hjärna!  jag jobbar på det som sagt! och jag vet.   gonattT!

söt va?!
image196!