Underbart!

Jag har städat mitt rum! Det blev två svarta sopsäckar, varav mer än hälften av innehållet var kläder!
Jag älskar min garderob. Här är den!! oufffff så hett! llite dålig skärpa bara!

image183

hejhejhejhej

Japp så var det nyårsafton imorn!! jaag har tänkt på nyårslöftet som jag hade förra året, och jag har för första gången lyckats rätt bra!! Jag lovade bla.(det var bara det jag höll och kommer ihåg) att bli mer lik Filippa Österdahl. Redan dagarna efter nyår började jag!  Och inte för så länge sen fick jag höra kommentarer som "du hänger inte bara med Filippa, Du ÄR filippa!"
Det är ju såklart inte så bra att inte vara en egen person. men det jag ville säga var att jag iaf lyckades hålla ett löfte!
detta år har jag några löften. Men mitt "huvud-löfte"  är: : Jag lovar att sluta ge mig själv löften som jag inte kan hålla!
Jag är nämligen sååå trött på att höra ig själv säga:Imorn ska jag börja äta nyttigt och träna rätt (varje vecka)sååååå e de!

Jag kommer säkert komma på fler roliga grejjor, men ja tar de ngn annan gång. Efter nyår ska jag även skriva en liten årsresume precis som förra året!

IMORR BLIRE PARTYYY!! puss puss pus och GOTT NYTTTTTTTT!!!!!!!

image182
"JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... må ho leva"

hejejejej

köpte  en klänning idag inför nyår:) Riktigt snygg var den! Mah jag och klara var llie barnsliga och köpte lika! men den var såå sygg! de kommer säkert något foto efter festen!

nyårsplanerna är lite uppstyrda, så det blir lite partajj endå kan bli superkul!

här e lite fler (tråkiga) bilder från resan! pusss

Brushaan!!
image180

image175

Man kan se Teide bakom de andra bergen!
image176

image177


klassisk"fossingar och soolen" bild:P
image178

utsikt från hotellet!
image179

den enda julgranen på Ön! gaaanska misslyckad!
image181

shooja

hejhejhej! jag har egentligen rätt mycke som jag skulle vilja skriva, men jag har typ ingen ork!  Men något ska vi kunna knåpa ihop!

Sedan jag kom hem har jag jobbat, tränat och hängt med Alex och klara. det har jag gjort och absolut inget annat. Men det har varit skönt. Jag har tränat varje dag i 10 dar nu:D (skryter litegranna såklarrt) och jag ska försökaförsökaförsöka fortsätta med det till sommaren. Kanske inte så intensivt, de kommer jag inte ha tid med när skolan börjar och alla vänner har kommit hem från sina resor, men jag vill verkligen att mina vårkläder ska sitta snyggt! Fick hem Hms vår-katalog och gah va peppad jag blev!!

Ska även dansa snart, inför folk då, Vi ska ha Tight fodral på oss, så de är ju också en anledning, Ni flickor som dansar med mig ska slippa höra mitt gnäll innan uppträdanden!  så e de bara!

Teneriffa var det ja. Det var ett grymt sjysst ställe! En lugn vecka med mycke god mat, prommenader, solande och tränande! en relax-vecka! orkar nog inte skriva mer än så om det! 

Nu ska jag fixa mina naglar! haaare haare haare O kanin

hejhejhej

Ja då var jag hemkommen! Jag orkar ng inte berätta om resan nu. Jag är så trött så jag ska sova inom kort. men jag har haft det bra trotts att jag har saknat mina vänner väldigt mycke. här e lite bilder iaf:) kommer fler sen!


en något blek Finska på hotellets tak vid polen.
image170

kan man posa eriöst när brushan fotar?
image171

Liten öl ((det var inte jag som drack den!!)) hade faktiskt hälso vecka med löpning varje kväll! 
image172


bror min i ett Spanskt bostadsområde.
image173

Den svarta standen!
image174

kommer lite mr sen kanske:)

hejjjjhejhej

imorn ska jag åka till teneriffa! en vecka med min bror sami är det tänkt.  komer bli rättt skönt må jag säga. hoppas att jag blir lite braun. 

jag har inget viktigt att säga förutom att jag kommer sakna alla Fluntinor. dvs. Hannah, Evot, Larami, Snara, flipp osv!

Jag vill önska alla en god Jul och gott nytt år!!! speciellt er som åker iväg över jul OCH nyår. O phantoms såklarrt!


Mihh jag ska åka tube-ride om de finns! hejjdå mintblå. Nu är rullen slut ditt troll, för du ville hellre spela ping-pong boll! HAHA
image169

hejhejhejhej

idaaaag har jag haft julmusikal och juluppvisning med dansen.  Det gick tydligen bra på musikalen (om man får tro min mor och syrra)  dansen gick la bra den med.

jag orkar inte blogga längre, men det är ju ingen som lider av det! ja skriver så boring grejer endå. jajja allt för mig!

P H A N to the T O M S  boobcheck toy toy toy!!! Lycka till i koreografitävlingen phantoms minus Sonja, Klara och Maya!

image167

hejhej

miihiihi har jobbat idag med larami och anna, fett mysigt var det.

jag sov 17 timmar igår, så nu ska jag tvinga mig sjäv att börja sova lite mindre, även fast jag är dödstrött nu så ska jag kolla på "hide and seek"  ska tydligen vara scay!

pussseli!

image166


hejhjehej

jag bara sover och sover och sover och sover. helt sinnesickt!! kom hem och gick o lade mig som vanligt och jag vet att jag kommer kunna somna snart igen.  de e lixom inte ovanligt att jag sover typ 15timmar på ett "dygn" asså en natt fast på dagen också.

jag som skulle plugga idaggg! men icke!! och imorn ska jag jobba så det blir inte mycke plugga så heller.


på tisdag ska jag iaf till teneriffa. helt konstigt känns det!!  trodde inte att det var så snart! men de ska bli skönt iaf! lite tråkigheter medföljer såklart. men inte med själva resan. jajjajjajaja ska göra ngt ascoolt nu som vanligt!

pussss



hejhejhej

måndag eftermiddag.

HAde en rätt bra helg. lite repetition, lite julmusikal, lite Oscar, lite BJ och people, lite Malin och lite illamående vilket har lett till lite piller. de har vart en helt ok helg!!

Idag har jag faktiskt vart ute o sprungit! helt sjukt. jag kan inte minnas sist de hände. men jag vet att det var i våras!

nu ska jag göra ngt aascooolt! puss

hejjj

jag tycker de e kul att evot kallar mig för "shoja(sonja)Fjant(ranta) fast i ett ord liksom: ShojaFajnt!  låter kanske inte så kul. men tro mig de e evot-humor när den är som bäst

var ute igår på people med flicksen för att fira evot ju! jagdrog hem rätt tidigt men jag hade mysigt liksom.

jag har fö börjat städa varje dag på mit rum, d¨hinenr det inte bli stökikgt! brabra. (de e en sak som jag tait tag i)

har även ställt upp en gigantidk julgran på rummet. den tar upp halva rummet också, så de ser inte klokt ut.

städa var det nu iaf!

gaahh

jag måste ta tag i  mig själv, någon gång!! jag vet bara inte varifrån jag ska få motivation. Jaghar ingen lust, samtidigt som jag vet att mitt slutbetyg håller på att bli pannkaka och att det bara är jag som kan ordna upp detta. hursomelst så orkar orkar orkar jag verkligen inte.
Sitter hema nu efter att inte ha orkat kliva upp i morse.Riktigt pissigt. Min frånvaro är redan ganska hög. GAhgahgahpallapallapalla!!!

Jag ska iaf ha grymt kul ikväll! Ska först åka hem till Tove och fira att hon blivit 18. bast. sen ska vi tillsammans åka till People och partajja vidare. jag ska ta det lugnt ikväll, men ja ska självklart ha kul.

Har fö döpt mig i söndags! det känns grymt bra!

haaare

hejhejhej

Var konsert i vår aula idag med the flander plus kristna skolgruppen idag! de va FETT!
jag satt tillbakalutad i en timme och bara njöt av dom bra låtarna! BRA BRA BRA  BRUDAR!

nu ska jag skriva mitt svenska nationella. HARE HARE HARE OCH kanin!


hejhejhejhej

jag känner att jag inte har mkt vettigt att dela med mig av.

är rätt för att jag ska ha blivit smittad av vinterkräksjukan, hoppas innerligt att jag inte är det!

psds. kom till celsius kl 11 imorn! de e konsert i aulan!

grattis evot 18 år!
image165

haha pusss

hejhejhejhej

Jag är ju världens bästa människa, alltid när det gäller allt alltid!

e taggad inför imorn. gooodnight!