veet inte

varför ja fortsätter att blogga. Måste vara för att antalet läsare haar femdubblatss de ssenaste veckorna(fast tvertom)

idag. 30 grader.. ruggigt liksom.  O så va man väll ledig liksom. Har baara slappaaaaattt plus städat toan ordentligt. Nu ere rent. Så lite film. såg "seven pounds" jag grät kan jag tala o för er.

Ja  hannis tog precis en prommis längst kallejohan, sjukt fint på kvällen, sommarn. O så lite aker brygge me lite glasssss.. KOOOOS måste ja säga.

Gårkvällen var fantastisk. Grill, bad, sol med trevligt sällskap. Inte vilket sällskap som helst (övre medelklass)

Nu ska ja väll sova tror ja!

KLEM KLEM KLEMzz

jaaa

jag är sämst på att uppdatera. men duuuudes vädret e ju så fint, o när man jobbar hver dag så må man ta vara på kvällarna!  

Har slutat jobba o e snart påväg ut till en lite ÖÖ där vi ska grilla lite pölser o bada:)

Har fö sjuk längtan till medelhaaavet! men ja ska väll ta  ig dit dehär året också ska ni se!!

greeeeeece middel ocean vettni, serni myset  på berget bakom glaset?!


hejejejej

idag har ja lärt mig ngt nytt. riktigt jäkla bra vare. UTRSIDAN SPELAR IIINGEEEN ROLL!!!!! folk blir kära endååå!!!!!!!!!!!!!!!!!

O ja snackar inte om mig själv nu. no no no. trore eller ej, meeeeen, ja lärde mig utav ngn annans handling!

LUUUUUX  sennndåå! harebrea! PIIIIZ o happppy midsommmer! tiiizdaaaag ah ah ah

såå

var jag hemma i sverige igen.. Jag har träffat hannas mamma, pappa, mormor, morfar OCH syster idag. Hela familjen liksom! Min plan att förgörA det hemska ryktet hanna har spridit om mig i hennes familj lyckades troligtvis (förhoppningsvis) Snart så dimper det med all säkerhet ner ett brev från adoptionsbyrån här på smålandsvägen.

Iaf, jag Längtar redan tillbaka lite till Oslo. Jag hade liksom inte varit borta hemifrån länge nog för att uppskatta detta.. MEN men men men Imorn åker jag till finland med två favoriter, nämligen mor och Klaris. O de ska bli mys! de ar de iaf sist vi var där.. Men, jag frågar mig själv om Vi är lika duktiga på att underhålla oss själva denhär gången som vi var sist vi var hos mormor på landet, utan el.. en HEL VECKA!  Vi var ju ganska små då.. de va iaf fem år sedan skulle jag tro. (tiden går fort kännde ja)  Att ågonsin ta med en pojkvänn till mormor är de inte tal om. John var där för några år sedan och hon är lite gammalmodig, så hon skulle bli förfärad Och tro att jag lever i någotsorts polygami-förhållande! (SÅN OTROLIG SKIT-INFO JAG BJUDER PÅ)

Hursom. Oslo kommer vara fantastiskt i sommar och jag hoppas hoppas hoppas, att Saris, Klaris o Hannis ska följa med mig o Stimma, mysa och dricka kaffe några dagar i sommar!  (så hoppas jag att de ska förstå varför jag lämnade dom för Oslo)

IAF IAF IAF, NUNUNU ska jag packa lite o ringa o surra med Sara på samma gång. Vi ska ha telefon-session(stavas det så?) och smida lömska planer!

GRATTIS PÅ NATIONALDAGEN ALLESAMMEN!



asså

vad äre som händer i kroppen när hjärtat stannar-tar ett extra skutt-man får en elstöt i bröstet-Det suger i magen etc etc etc etc när man ser en annan människa?! alltså rent fysiskt? varför blir de så? Man vet ju att domhär personerna finns, men just när ögat får syn på dom så händer dehär obeskrivliga.. men ni vet va ja menar?!
Idag händere mig tillome när ja såg en bild på en person som ja inte träffat på att tag. Inte samma grej riktigt, men ja vart ställt liksom. Va betyyyder de?! Kan ngn ge ett vettigt svar på de?!

Snart drar ja på två veckors semester.. sen ere jobba jobba JOBBA o chilla I Oslo me Hanna o lite Cookie. ÄLSKARRREEE. O förhoppningsvis så får ja besök av mina nära o kära:) bara si fra liksom!

Nu ska jag o hanna Mysa o äta. ÄTA, äta. o äta, sen drar hanna imorn, så vi ska ha äta-kväll ikväll. Mysigt va?

OSJLO¨AAKERbryggge vid fin väer



HALLLAAAAHH folkens

Vad är värst, När ett X byter upp sig, eller när han/hon byter ner sig?
 
Jajjja. Fett me in tha moment