OOOK

ligger här o funderar fast ja borde sova. Sen när är det nyttigt att vara ifrån alla man äskar och som älskar en tillbaka bara för att!! ja de e "bara för att" eftersom jag inte kan komma på en endaste nyttig anledning.  Varför ska jag vara här?! Tj'na pengar?! helt ok anledning. Men, väljer jag pengar före mina nära o kära?! Visst har jag nära o kära här med, ett par som betyder enormt mycke för mig redan nu! men jag har Fler av den typen hemma! De handlar inte om hemlängtan.. de handlar om att jag börjar hålla med om att det handlar om prioriteringar. komplicerat va?!  ja e sjukt kluven..

Hans ringde mig nyss från platina. Han e där med sitt sjukligt snygga antourage (eller hur de nu stavas) ALLa tjejer från fågel. Jag VET att dom har en killer-kväll!! Jag måste erkänna att jag vill vara där just nu!

och en annan sak. Trodde jag ngnsin att jag skulle vara en del av ett gäng tjejer som funnit sin livspartner i vår ålder (förneka de inte tjejer, Ni har guldiga pojkvänner som ni har de guldigt med, ni kommer gifta er) E ja bitter?! bör inte finnas anledning. Men, men men men, ja har diskuterat detta. sen, när någon gifter sig, så blire lixom "vi" ist för "jag" o ja tycker de e rätt. Att man ska bli "vi"  Fast va vet jag! ?! !ja har ju inte gift mig ngn gång! men Iaf. Att de aldrig mer blir tjejerna!!!  Förnågra år sen sa ngn (tror de va johanna) att ju äldre man blir så kommer man att prioritera sin pojkvän mer. Då trodde jag inte på de. Men de börjar visa sig vara sant.  GOSH! JAG E 19 ÅÅÅÅÅRRRR så sjukt att ja tänker på allt dehär redan! Men ja vill tillbaka till när tjejerna betydde ALLT! ngn annan som vill de?! 

så kan ja såklart inte säga att jag inte är allt dedär som ja precis har skrivit om... ja e ju kär jag med..  Finns hundra saker som jag vill skriva om. skulle verkligen behöva de, men de får ja ta med min svarta bettyboop dagbok. Im lost just nu mina vänner.  skulle behöva ventilera med dere. men ni e ju på Fest just nu! typ alla!

nu ska jag sova. men må bra vänner! och om ngn har en bra livsfilosofi att dela med sig av, så gör gärna de. HADE


KUL KUK

ja kuk sa jag precis när allt jag skrev försvann. Ska bara säga att jag gjorde bort mig igår osv. De gör jag jämt på ett eller annat sätt. Hursoomhelst. ja  har sylt idag. KLEM ett foto fra idag!! (hanna står för de hemska fotona från igår)

de e norges "lilla menyn" liten "king zise XXL pommes" och liten Cola.

hola

Idag ere familjen plus utbölingar som KÖR! ida o josefine, var är ni?

mmmtja

Idag e en dålig dålig dålig dag.. vill bara gå o sova. ska göra de snart.  Fast ja vet att hannis vill att jag ska laga mat.. eller åtminstone ta ut fisken ur frysen. ja gick och öppnade frysen, men kunde inte se fisken, så jag tog inte ut någon fisk.  Plus att ja har stökat ner lite som vanligt. o har gått på stan. hittade världens finaste klänning. men ja e för blek o ... LALALALALALALLA fuck fuck fuck. Ibland har man dåliga dagar.  idag e en dålig dag. Såhär uppgiven känner jag mig:


var e godiset lixom.

hejjjssssan

Jag har vart I uppsala två dagar nu. kom hem för en timme sen, HATAR snö, men de va helt underbart att vara hemma endå. Skikkeli underbart att träffa alla flicks igen och se syrran o Hannas nya lägenhet! Sprang även på ett gäng coola folks av misstag, o de va ju niiice.  Nå ska eg gå till seveneleven och fylla på mitt lebara så jag kan maka ett call till London. Hörs vänner:) PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

ALL I want(läs:Ill get) for christmas (läs:nyår) is you

ej men serio. Alla mina vänner har käreste. Alla utom Hanna, Evot och min nyfunna vän Karin.  ok, låter inte som "alla" men tänk va många vänner man har, o bar tre har inet pojkvän. Litt trist. och jag är int den som e den som vill hänga upp mitt liv på en pojkvän, men när alla vänner göre, så har man inte så mycke andra val än att faktiskt förlita sig mer påsin boyfriend. Men ja har svårt för de. Faktiskt. Säg va ni vill, men de e så. Ja kanske inte alltid har varit så, men jag har blivit..
jajja, kom o tänka på de bara..

Annars då kanske ni undrar. Fundar på att hälsa på hemmet snart, om ja inte kommer hem över nyår liksom. Får se va jag göööörer.



O ja saknar er vänner:) ses snart, puss

hejjee

har igettt nutt att komma med, så ja kommer inte me ngt! HARE


hejjjjee

ja skulle möta orre på nätet, daten va inte roligare än så. iaf. iadg e en bra dag, ja har tränat och ska snart jobba:) var dock uppe till 5 imorse, så de kan bli tungt de sista timmarna på jobbet:) men de får jag ta! hadebraaaaaa

en del av tha gaaaaaang, eller familjen eller va man ska säga:)

min date

Dör freackin aldrig upp!!! o ja känner mig lite dum! trodde ja d!

ja e kass

på att uppdatera.
men inte mycke har hänt, 
-vi har ficat internet(läs:hanna har fixat internet)
-vi har betalt vår första hyra(läs:hanna har betalt vår första hyra)
-vi har städat(jaa hanna har städat)
-larmet har gått osv osv osv osv

hororna på Tollbugata (jag o karin)
dsc006021

På IKEA. på deras "typiskt svemsk-avdelning
dsc00604

de skulle komma fler foton, men jag lyckades inte!! gah, en annan dag! PUSSSSS!