UNDEBART!

Jag har floooow(skräck) helt fantastisk helg. HELT fanta stisk.

Im queen of fcking universe!


Snygg?


HAHA

när jag Klara och Tove skulle döpa oss så stod vi alla och bytte om i samma lilla rum. Jag och Tove är inne i vårt när vi hör Klara, säga till sig själv: "*suck* lilla klara"  jag och Evot brister ut i skratt omedelbart! Vi påminner henne fortfarande om denhär händelsen.  LOVE

Lilla KLARA! Btw Klara, Jag har INGEN aning om när och var denhär bilden är tagen. Vi har liksom en flaska framför oss? och det är en vimmelbild? och vi är kanske 15? eller? Var är vi?


Hejssaan

Ja har ett Litet mys här med mig själv.  Kollar på film, äter godis och dricker läsk.

Hanna Å har smittat mig, så nu är jag sjuk.  Men jobb imorn endå.

Jag saknar mina vänner så mycke ikväll. De där hemma och Hannaupphöjti två.


MINA BLONDIES! mina mina mina mina mina mina mina mina mina 


Min Apa. min min min min min min min min



O Evot. MIn min min min


hejdå!

Min nya tjej! mine mine mine



HOlla

Erik O deva är här.




jaaaaa

har precis sett "New mooooon"  man får bara tänka att han inte är på riktigt så mår man inte så dåligt över att man inte har honom.  Mitt biosällskap sa att han inte förstår sig på hypen, Edward hypen..

Jag förstår.. Gör ni?



HAHAH

läs dehär högt för er själva. o så me retsam stämma typ, lite nasalt..

"gotti mufs mufs, gotti snufs snufs, förstå lite mums mums!! nån som e suugeeen???  ASså kja nämner inga namn meeen.. Soooonjaaaaa!!!?

Tack Hanna för att du gav mig detta!

love


mmmm mums mums

Hanna Å: "gotti mufs mufs, gotti snufs snufs, förstå lite mums mums!! nån som e suugeeen??? sjokolaaadeee mumsi muuummmssss.. nån som ska me till sevvven o köpa lite goggamumsiiii! komsi komsi komsi..."

HAHAHHAHAHA o Hanna B svarar: "de e lätt att man blir lite avsugen näru sitter o säger sådär.."

hahaha åååhh ja älskar mina samboooeeessss


Mys

Med mig själv. HannaB är på jobb, likaså Sonja. Det känns som mina vänner flyr från mig för tillfället, det påstås tydligen att jag är sjuk. HannaB var bara "tvungen" att jobba några timmar ikväll, och sonja kommer säkert "jobba över". Inatt somnade jag och Sonja så långt ifrån varandra som möjligt, och detta var inte frivilligt från min sida. Det tillhör ovanligheterna att vi inte somnar under samma täcke, kramandes. Inatt hade hon tydligen fått panik för att jag låg för nära, och hon tog sitt pick och pack och drog ner till soffan. KUL.
Grejen är just den att jag inte är sjuk- Jag har bara lite ont i halsen, öronen, hostar litegranna, snorar litegranna. Kallsvettas om vartannat. Men inte sjutton är jag sjuk, bara lite sliten och småfet. Jag tycker de överreagerar.

Min vän här hemma är numera min mini-orkidé, den är också lite sliten. Jag döpte henne igår och hon fick namnet Esmeralda. Tydligen ska man prata med sina blommor, och det gör jag. Jag har ganska mycket att säga och Esmis säger ingenting, hon bara lyssnar. Esmeralda har bara en blomma kvar, när jag köpte henne för några veckor sen var hon grön och hade minst 10 blommor. Nu är hon lite halvgul och hänger lite lätt. Jag gjorde som floristen sa, jag vattnar och sköter hand om henne så gott det går. Hittintills har jag misslyckats, men nu när jag börjat prata med henne så kanske hon krysar på sig. Mina roomies har hälsat på henne nu också, förut har hon egentligen bara varit en blomma. Nu är hon ev av oss! RUfus säger att det inte är så konstigt att hon är lite deppig, han säger att det är konstigt att hon fortfarande lever med tanke på att hon bor med oss. Ruffe har fel!!

Nu ska jag och Esmis äta taco-paj, kolla på det senaste avsnittet av Gossip girl, skvallra och fnittra. Ni vet, sånt som tjejkompisar gör. Esmis skulle aldrig lämna mig för att jag är lite halvkrasslig!!

My new bff



hejj

Så värd söndag. massa egentid o ett litet fika-mys på majorstuen.. BRA SKIT! sitter hemma o äter pasta från santinos och kollar på "superbad" den e så kass så den e sämre än att den e bra för att den e dålig! fattarni?! Idag
jag har njutit hela dan av mig själv och OSlo! ahhh vädret kan inte bringa mig down! de regnar o e kvälls-mörkt helATIN men de e ok! jag lever endå liksom!

o jag ser så mycke fram emot att vara hemma med mina vänner i TIO dagar under jul. o sen tar ja med mig en av de bästa till Oslo för att boooo. de blir så bra dehär. vi kommer va fem hottingar i en stor leilighet! bra häng

JO, superbad e lite kul.

Nu ska jag kolla klart, sen städa, sen fixa så ja blir riktigt snygg o så vidare till kärran o Ruffe som slänger partajj ikväll!

PUSSSSS ÄLSKADE VÄNNER!!

hur gör folk för att bli snygg på camfoton. Typ LICE. alltid..
jag hittade denhär bilden nu! sådär fresh e ja inte en söndag förmiddag.  JA HAR SVARTA ÖGON!



HAHAHA O ja hitta denhäääär


hejjsan vänner

aaahhhH! än en gång är det bevisat att ÄRLIGHET VARAR LÄNGST! man behöver inte vara rädd för att säga sanningen- är man mann nog så tar man de likosm! o alla vinner på de OSV. så VÅga vara ärliga vänner:)

Imorn fyller en av mina bästa vänner 22 år! så ikväll ska vi ut o äta. har ni nå tips på bra restauranger?

hejdå mintblå.


kul.. dehär är de bästa bilderna på oss två..



gah

haha jag hatar dendär stalker-check grejjen på fejjan. Ja har lovat mig själv att aldrig mer kolla folks profiler. Man kollar folk som e snygga, både tjejjer o killar, o man kollar folk som känner folk, o folk som hittar på kul grejjer o folk som har roliga foton osv. O vissa gånger kan de uppfattas fel! Ja träffa en snubbe ngra gånger när ja kom till Oslo, så rann de ut i sanden. Men han jobbar på olika klubbar och han har koll på alla event i stan osv, så ja går in på hans profil ibland, helt oskylldigt, för att kolla vad som sker i helgen. Förstå vad han skulle ätnka om han gjord edendär kollen, o jag hamnade ETTA! för ja skulle typ kunna göra de..  O så finns de flera andra som ja fasar ska göra dendär skiten. Fast har man inte asmycke lust att göra den själv?`

jajajajajajajaja

nu ska ja ringa devis. KLEMM.


hola

i fredags när vi slog på tvn så märkte vi att vi har alla kanaler man kan tänka sig. FETT ju! Vi har 100 tv1000 kanaler och just nu kolar ja på twilight och tänker på sara. Jag är kär.

hejjjjjj

nu har ja kolat ALLA bloggar 10ggr. Kul.

Jobba tre timmar idag. O så springa, o så äta, o så bara ta de lugnt! har ingen lust att göra något!

Nu ska jag städa, tydligen, innan hanna kommer hem. Vi har för mycke saker! de e de.

hejjdå

o klara säger hejdå. dehär är värt att upprepa!(o oj va ja saknar dendär filuren)

haha

jag sitteroch spelar "o helga natt" på guran. Så skulle jag sjunga "ty frälsarn krossat våra tunga bojjor" o så sjöng jag"o frälsarn kossat" så fortsatte jag frasen ut. o så började jag skratta för mig själv.

Jag älskar när folk säger fel. Fey va ja tyckte de va kul!

nu ere the bead!

HOla

Söndag. Ångest. Regn. dödstad.

Ibland är jag så jävla inte en stjärna. Jag är inte så klok alla gånger.

dock bra: MAGNUS TINGSEK! spelade här i OCHHHLLOO igår. nNICE




HOlla

måste leverera ett nytt inlägg så att ni slipper se de förra tråkiga:)
Inget nytt under solen kan man säga(kan man tro)(hemlig)  

Jag har ätit tre skedar pesto pasta. Jag väntar bara på att det ska komma upp. Ge mig en kvart så står jag lutad över toastolen! jammmiiiiiiiii

Imorn styrs de pärla här. tydligen. tur att jag har fri på lördag.

Snart ere jag o mina hannor som ska sova:)
 jag o surrikaten(hetere så?) timon iaf. hon har träffat winnerbäck idag! Hon har serverat honom "en pasta bolognese och en bärs!"

I doesnt care (som Bettan skulle sagt)

Sara utmanade mig. Så här kommer lite info som alla skiter i:)

Duschcreme: schampoo
Schampo/Balsam: Euro shopper (billigt! bra?)
Rakhyvel: Venus Divine
Bodylotion: The Body Shop bodybutter (just nu Jordbaer)
Ansiktsrengöring: tvål
Ansiktsvatten: har ingen
Ansiktsscrub: Har ingen
Dagcreme: har ingen
Nattcreme: Har ingen 
Ögoncreme: Har ingen
Foundation: nivea
Mascara: Maxfactor Masterpiece extreme
Rouge: H&M
Ögonskugga: använder inte
Eyeliner: H&M (otippat bra)
Läppglans: Loreal
Ögonbryn: Gör INGEt medmina
Hårtork: ngt från klasse O
Plattång: ngt från Klasse O
Värmeskydd: none
Styling: stor rosa spray flaska
Parfym: glömmer alltid ta ett sprut. 
Nagellack: Mavala



HOLA Santi. Soy marron. krånglig text!!!

Man har verktygen(självkänsla, självförtroende), man har byggstenarna(kroppen och mindet), och man har en manual(vad man lärt sig av att leva livet med allt vad det innebär)(Kanske att det är "mindet"(som deva säger)som är manualen?!?!) IAF IAF IAf! man har allt som man behöver!!
 Sen dyker det upp en situation´där du med hjälp av dessa tre ska handla på rätt sätt.vad händer?! jo du klarar det inte!! VARFÖR SKA DET VARA SÅ SVÅRT!!? man  vet vad man ska göra, men man lyckas inte när man väl ska görart! De kan vara vad som helst likosm!!

De kanske bara är jag?! Man kanske bara ska bita ihop och få saker gjorda och sagda! Ta tag i ting och inse att man måste kämpa lite!!

här är en sak ja gillade. detta är Toves blogg idag:

om man vill ha något så måste man ta det.

vill man ha ett jobb, så får man kämpa tills man får det, vill man spela in en skiva, så GÖR man det bara. vill man bli sångpedagog så ger man sig sjutton på att fixa det, och tycker man om den där personen, ja så ser man väl till att visa det då. herregud.
var inte en sån tönt. nu kör vi.

(har länkat hennes blogg till vänster)

Så nu: KÄMPA PÅ SONJA



Gästbloggare: Aakerfeldt

Hola, soy marron. SKOJJA, jag är blekare än någonsin. Och inte bara det sörru, jag har även hällt träningen så jag har blivit större och mjukare, jag har införskaffat mig en kraftig benstomme igen. Va töntigt det låter, varför inte bara säga att jag blivit fet igen?

Helgen är snart över, och alla är numera hemma igen . Hanna B är hemma här igen vilket gör att vi nu ska sova på bredden inatt. Det gör oss ingenting, för nu är hon hemma igen. Bruden med fejk-svinis, hon den lilla brunetten, vi har saknat henne. Alla 25 000 fotbollsfans är också hemma hos sig nu, vilket gör att vi Oslo-bor får betydligt mera plats här. Helgen har varit kaotisk pga finalen, och överallt har det varit sviniga och hungriga huliganer. Jag har sprungit många mil på jobbet för att göra dessa nöjda. Jag har även sjungit heja-ramsor, allt för dricksen.
Fotbollshelgen har även bidragit till att mitt hjärta slår lite snabbare, jag har blivit kär. I en fotbollsdude, en mulatt. Han är forward, bor här i oslo, 880626, endast fått två gula kort den här säsongen. Och hans civilstatus är singel. Inte för att jag har kollat upp honom alls, jag vet inte ens vad han heter. SKOJJA, han heter Glenn. Lustigt va? Jag gillar lustiga namn. Nu gäller det bara att hitta honom, sen är saken klar...  typ


SONJA, VAD SÄGER DU NU DÅ? VA VA VA!!
JAG VILL BARA ATT DU ERKÄNNER ATT DU ÄR AVUNDSJUK, OK?

Min förstafamilj har hälsat på mig den här helgen, och jag har verkligen haft trevligt. Det var så längesen vi alla kunde umgås och ha det mysigt utan att någon skulle iväg på fotboll, jobb, möten, skola osv osv. Vi har umgåtts i lite mer än ett dygn, men då har vi hunnit med att skratta hjärtligt, ätit gott, druckit gott, kollat fotboll, sett Mette-marit, promenerat Oslo runt, skrattat igen. Och allt detta, tillsammans.

Snart kommer Sonja hem, och då ska vi alla tre mysa, andrafamiljen. Sonja gillar inte när jag säger såhär, men vi har kul ihop, det har vi verkligen. Vänskap är fan bra. Något jag har insett sen jag flyttade hit är att avstånd ger perspektiv på saker och ting, man inser vad som betyder något.
Jag är full av kärlek idag, och bjuder därför på ett fint litet bildspel. 












HEJDÅ


HOLA

Deva är här och jag ska laga mat:)

me n devA



min sambo

Hanna är inte livstrött. Hon bakar scones, två olika sorter. plain och med hallon! Hon är så mysig och jag är heldig!


hrr,m,,

det vilar en förbannelese över mig, GAranterat! en jack-förbannelse är det. Jag är dömd att ha min Svarta everest fårn 2004(på riktigt för 5 år sedan) i hela mitt liv. Visst, den är svart och neutral. Hadde kunnat funka, men. MEn den är inte ens varm! plus att den är för liten. Ja kan inte ha strlk 34 på en jacka längre. Tyvärr. Det är inte så att jag är kräsen. OOOOHnej, jag har hittat jackor, men de har alltid varit slut i min storlek, eller färgen jag vill ha. Jag har tillockmed köpt en jacka, som jag lämnade tillbaka. Den var ful nämligen.


Här är jag och min jacka.  Ha en fin kväll!


mih!

Jag har alltså verkligen hittat mig själv o jäddä jäddä! O jag har fötterna på jorden och ett BRA självförtroende. Jag vet vem jag är och jag vet att jag räcker till, och dom som inte gillar de.. deres förlust!
Men så ibland så bara sviktar de, o ja kan komma på mig själv med att önska att jag var lite mer på ett annat sätt. Gärna lite rivigare, coolare, Hårdare. då blir det liksom svårt! Hur ska man göra för att inte tappa bort allt de man byggt upp, verkligen kämpat för att bygga upp?! förslag?
Man kan inte ha alla egenskaper, men vem behöver allt?! Man räcker liksom till som man äär! Ja önskar att de sätter sig så djupt att de aldrig försvinner ur mitt huvud!  För när man vet att man e bra, så mår man bra!

Jag är vacker!! //Blondinbella






Nu äre vi som ska ha ett sov-mys!



O BTW! få inte för er att jag tror att jag ser ut som blondibella. Jag menar bara att hon brukar skriva att hon är vacker!! Har ja hört alltså. jag är inte en sucker för bloggar. nej nej!


mah

jag borde gå till jobbet NU! men här sitter jag. Fantastisk kväll igår! Mycke bra saker blev sagda och många bra dansteg blev dansade. Bra alltså!

Nu ere jobb!

varför ere bar ajag som e ful på en bild där alla ska vara fula?

Frågestunden avslutad!

Tack Hanna för alla frågor, här kommer svaren:)


(alla frågor av Hannaå)


-hade du valt, en pitt i pannan eller en testikel på hakan?
Svar: Hej Hanna! rolig fråga! Jag skulle no g välja testikeln på hakan, för den skulle jag kunna dölja med en burka!

-om du fick välja en sak att äta resten av livet, vad skulle du då välja?
Kaviar, majonäs eller römme?
Svar: Hej hanna!


Hhahaahhah. era ärtor! <3  /Sara
Svar:hej Sara! tyvärr är dethär bara för hanna:) men var berädd med pennan i högsta hugg när ja sätter igång en ny frågestund!

Har du något emot att dela vår kingsizebed med mina päron och min lillebror när de kommer hit nästa helg?
Svar: Hej Hanna! Nej absolut inte!


Om du fick välja en disneyfigur att vaar resten av livet, vilken hade du valt och varför?
Svar: HEj Hanna! Jag ´vet int evem jag skulle vilja vara, men jag antar att jag ör mest lik Kalle A. Evig singel liksom!

Har fågeln varit in på evita på senare dar?
Svar: Hej hanna! kul att du frågar! Nej den har slutat komma in! men jag är säker på at det var någon den försökte förmedla!


Har du duschat idag?
Svar: Nej!

Var köpte du ditt godis någonstans? jag har nämnligen ätit upp det och måste köpa nytt
Svar: Hej Hanna! Jag köpte godiset på Narvesen på oslo

Har du lämnat tillbaka det trasiga toastjärnet?
Svar:Hej hanna! nej det har jag inte orkat.

Om du inte lämnat tillbaka toastern, var är den då?
Svar:I lådan under kylen!

Var står moppen?
Svar:I garderooben!



Hola! klarrt. Nu ere dusch o så Oslo City för en ny klänning! så ere Yatzi ikväll:) Me malla!

Piiiz