jag är

sjukt trött.
De flesta klarar sig med sådär 7-8 timmars sömn per natt. men får inte jag sova minst 10h så är jag fruktansvärt trött hela dagen. Jag sov även 15h under en natt förra veckan. Det är ju inte heller normalt.  Sååå far min tvingade mig att beställa tid hos husläkaren för lite prover.

. På fred blire kolla basket med phantoms flickorna, på lördag blire julbord och utgång och på öndag ska jag, Tove och Klara döpa oss! sen blire jobba såklarrt!

tack för mig. GODNATT

hejhejhej

har vart i skolan idag och tänat faktiskt! första gången på evigheter. Har även lyssnat på låten jag ska sjunga på julmusikalen och kommit på att den går för högt för mig. Meeeen jag ska göra allt som står i min makt för att få den sänkt! den e ju inte så komplicerad, så de ska nog gå bra.

Kom hem från skolan och sov i några timmar, blev sedan väckt av Sami min bror från småland. Det var en rolig överraskning.

Har investerat i ett par nya pjux, sååå nöjd är jag.

har bara två saker att tillögga. Klara och Tove, You go Girls!!!! och Lycka till Ida i "fröken norge"

men´n Ida i grekland! Jag bjuder på min miiiin!
image163

hejhejhej

"jag längtar tills imorgon , då ska du få en fet kram och sen antagligen tre feta smällar i pannan också"

HAHA! kan vara den roligaste kommentaren jag någonsin fått! A la Evot ariam Mörtslav (tovemaaria.blogg.se)

Jag köpte en jacka idag, fick med mig fel strlek! kul, kuk! har vart trött och besviken o allmänt tjurig. Har ätit pizza för första gången på evigheter (förra gången jag åt var första gången på evigheter på riktigt, men de lät bättre. Anyway, jag äter inte pizza ofta) Det tackar jag Flippen för! och Räski o Fia för trevligt sällskap.

Jag har Fö återigen skavsår i huvudet. Grymt jobbigt faktiskt. Beror på att jag kommit på mig själv med att göra samma misstag nu som jag gjorde för ca ett år sedan. frågan är; orkar jag med det?! Blire inte ändring på saker o ting så ska jag bannemig göra ngt drastiskt!! sådeså. måste sätta en deadline. igen.

Johanna Lundberg sa en smart sak igår: Om hjärtat och hjärnan säger olika saker så ska man följa hjärnan. Varför göra något som känns rätt men som man VET är fel?!
Sedan diskuterade vi såklart detta och mycke bra saker sades. det kan låta dumt men när man snackar lite mer om det och när någon lägger upp exempel så är det otroligt smart!

Jo jag är nog rätt glad endå kom jag på.. Jag har träffat mina vänner och fått en dos av Ogg, varför var atjurig lixom?!

vet inte vad jag ska göra nu faktiskt. Vet bara att jag vill äta frulla med ngn cool människa imorn på såsen.  pusssopeaceframföralltpeace


idagg

en rätt bra dag. Inte helt bra men rätt bra.

Vill ha en extra dag denhär veckan, e så mycke som måste hinnas med!

ska hoppa i säng nu. puss

jupp jupp

hemma igen efter en ganska bra dag.
Vaknade och drog till stan med syrran, drog runt till alla affärer som kunde tänkas sälja "vila" kläder för att försöka hitta en helt perfekt siden-kjol med hög midja som ja sett i en reklam, men icke!!  Just när jag tappat hoppet kom en Tjej fram till mig med en kort, svart kjol som inte alls såg så nygg ut, men jag testade den iaf och från den sekund jag drog upp dragkedjan så älskar jag den! Jag fann den på "Miss J"
Jag fick även med mig lite underkläder och en tunika. NIce

Jag trodde att jag kunde shaka ass, men icke. Två dancehall tjejer från sthlm var och hade lektion för oss idag. Jag gick ut efte halva tiden, så bra var jag. Jag vill vill vill kunna, men ja kommer aldrig lära mig. Trist som baaahhhraa den!!! In my face liksom!

Just nu är inte min dag så bra endå.. Jag har en stor svart klump med tänder som gnager i mig. Jag hatar när alla relationer inte är i sin ordning. Jag brukar vara bra på att fixa dåligheter snabbt, jag är aldrig arg över något länge och har lätt att be om förlåtelse och förlåta. Men de känns bara inte riktigt rätt just nu. de finns inget att be om ursekt för och inget att vara arg över, det bara gnager. Det går ju att fixa, men dethär kanske måste försvinna med tiden. ELLER, så e de bara jag som är super-BRY

Nu ska jag ta av mig ytterkläderna och hoppa in i duschen! pusssssopeace

världens sämsta dag

det är idag.

ejejejej

Jag är ganska trött på mig. Glömde plånboken på bussen IGEN!! de e tredje gången denhär månaden! men idag fick jag tillbaka den iaf.

Jag hade en fet-bra start på dagen, åkte en sväng till skolan o hängde med Tove och ikväll blir lite people med Fipp och fotboll.  Kanske, eller så blir jag hemma och tar de lugnt och tvingar pappa göra köttfärssås med spagetti.

ska ringa fipp nu! pussseli


hejjjejeje

Bror min kom på besök eftersom han är jukskriven och är uttråkad av att sitta hemma utan flickvän eller annat sällskap. Vi har suttit i köker och  talat om oviktiga saker. Han är dålig på att vara seriös nämligen. Vi har roat oss med att pryda hela köket med serpentiner, blir en fin surprise för mami imorn!! MOGET!!!! visstå?!

Jag ska sova fett länge inatt. om jag somnar senast kl ett nu, så får jag sova i tio timmar om jag går upp klockan 11, vilket jag kan göra eftersom jag börjar tjugo över ett imorn

Har vart med Tove idag, jobbat lite med projektet och faktiskt kommit någon vart!!

nu ska jag sleepa! pusseli
        


        BRushan!
        image162

gaaah

gahgahgah! dålig dålig dag! grinig som bara den har jag vart. har grejjer o ta itu med. måste täda, måste plugga o jag måste ringa ett samtal. jag bävar inför det. gaaaah!

Jag o brushan har beställt resa, min andra bror kanske hakar han med.. kan bli skojj iaf.. men först e de massa skola o så julmusikal där jag klara och Tove har varsitt solo. Kom o lyssna sen vetttja!!

nu ska jag göra ngt vettigt!

puss o peace


hejhejhejhej

aah fredagkväll o jag sitter hemma o väntar på inget. KLockan e snart nio så jag borde hoppa in i duschen. tänkte nämligen gå på fredagpremiären på people ikväll! kaaan bli kul! om jag int somnar på vägen.. de kan bli så för jag e verkligen trött. Jag sov rätt dåligt liksom, trotts att jag hade fet-myigt sovsällskap i form av en stenhård, mysig, men stenhård man. jag vaknade o var pigg under natten, o de brukar inte hända mig.

jag hade en bra morgon och jag stod ut och var kvar till sista lektionen i skolan! Matte. min favorit allt i alla kategorier alltid.

nu ska jag duscha! puss o framförallt peace!



ejejejej

hejhejhej. Fett fint de va ute idag när jag vaknade. Jag brukar hata snö, men de a verkligen vackert när solen lyste!!
Ska jobba i några timmar idag, en har jag tänkt kolla in people med filippa lite senare. Var ett tag sen jag var ut, så de kan bli kul!  Meeen jag ska ta de lugnt och ha varma kläder på mig!


 



I fem timmar

ska jag stta o skriva om drömmar imorn. Jag måste läsa igenom texthäftet. Nationelllt prov i svenska B. Jag tror att jag kommer gå först. slå vad? någon?

skoldagen kändes fruktansvärd idag. Hade rätt kul med Evot, men tre timmar hål är det ingen som mår bra av. gah! jag hade kunnat vara i skolan i en timme idag, men jag missade att jag redan vart på samma föreläsning som vår klass skulle gå på i morse.  Iaf. Har ätit lite o vart ute me hunna idag!

Larami har kommit hem och hon är väldigt brun! kul förna!

ja känner mig inte all speciellt pepp på skolan denhär veckan. tur att jag bara går mån tis o fre!!! sen e vi lediga ons o tors. fett skönt!  de e jag, mina mjukissar, min keps o min vinterjacka de kommande dagarna! 

me´n traaaz på prommenad, vet inte riktigt vad jag gör!
image158



gah! Va mycke ja KäNnER!!

hejhej


image156 image157


Hans! kung!


hejjj

Hade en jobbig kväll igår.  blev hemma hela kvällen. Jag gick o la mig klockan 10 och sov till halv 8 i morse.
Har jobbat hela dan. Var fett mycke o göra och vi hade ingen personal på das fuglesang. men H & I va där å de va "luuugnt brushan" jaja.

Jag har snackat me mor min och hon ska sponsra mig med ett friskiskort! ett månadskort ska jag ha till att börja med.  Jag har ett årskort som just har gått ut, men har bara använt det typ 6ggr. Tänkte att de e smart att börja med månadskort. Jag tror att ja kommer hålla mig pigg i vinter om jag börjar träna igen. o så blir man snäppet snyggare sklarrt. ja ska göra dehär på rätt sätt.. elle försöka iaf. Jag har vart  en degklump i tre år,  ja kan stå ut i tre månader! sen kanske jag kan bli lite mer fit :) men som sagt. Jag får se hur de går med allt. Ska först bli frisk från min förkylning!!

Klara kommer hem idag! Jag längtar verkligen efter henne! känns som om hon vart borta i en evighet! fats hon har ju typ de..

Jag SKa ha mjukissar på mig hela veckan. o inte ett korn smink. ja sa sno klaras "veckans skabb" titel som hon hade förra året! goooo Sonja!!!
image155


hejssan

känns som om jag ska ha lov nu eller något. jag vill vill vill bara hoppa av skolan o göra ngt. ärså fruktansvärt uttråkad. och skolan går åt helvete. har inte ens 2500 poäng för tilfället. plus riktigt sunkiga betyg. gah gah gah värdelös kväll.. kommer hem till syrra som har en riktigt otrevlig överraskning. det är meningen att jag ska på premiär på people ikväll, men just nukänns de bar aså fel att klä på mig kläder. jag orkar orkar orkar inte. allt e kaos kaos kaos är just nu.

ska ringa filippa o surrr surrr lite. harerå

men hejj!

Jag kom just hem. Har vart med flipp hos hennes pojkvän. Japp ni läste rätt. Filippa har pojkvän! :) en rätt bra sådan.  
har jobbat idag, och är ganska frisk faktikt!!  Imorn ska jag till skolan, o sen jobba, o sen hänga me orre. O så på Lördag så ska jag på people premiären med Filippa och förhoppningsvis Klara. Saknar henne må jag säga.. kommee dock bli jobbigt att hänga med henne o pippa sen.. två negebolla liksom. det blir jag o Evot O hannah O Sara i framtiden...

Igår ringde Ennam mig. Blev glad som sjutton! han ställde upp för mig när jag var mobbad i ettan! eloge till Manne!

image154

jaag

borde verkligen sova. Klockan är typ tio i ett och jag har suttit vid datorn i iaf 3h och youtubat. vettigt! 
har vart hemma från skolan i två dar nu.  Tungt att komma igen i matten.. men jag ska ta hjälp av bönan hade jag tänkt!  Imorn är jag ledig då blire lite jobba o sen hänga med Mr. H om allt går som planerat.

Har idag bestämt mig för att döpa mig. Jag och Tove gör de tillammans i december. känns bra må jag säga. de blir ngt de!!
Idag har jag även hängt på fågel med Ili, Lisa o de andra brudarna. Nice! Ja snarrar mycke om Mitt häng fågel, och såhär ser dom ut, dom som lixom regerar på stället!

Hans och ILI! Fett coola
image151          image152

ska sleepa nu! fetthett peace

haha

Diggar fortfarande inte anonyma kommentarer.

"hur kristen är du" undrade anonym.  Fet-skum fråga.  går lixom inte att svara på.  Jag kan säga att jag är "jätte troende"  och då an man kanske säga "jättekristen"  fattar lixom inte vad de e du vill veta?!  kanske regerade du på att jag dricker vin på bilden i förra inlägget?! 

är hemma från skolan idag.  är fet-sjuk.  elle rtyp. har lite feber, ont i halsen o e monster-förkyld. har verkligen försökt komma på vad jag ska prata om imorn på nationella.. jag vet att om jag bara kome rpå ett ämne så kommer det att flyta på :P bra sonja!! men Evot kommer över snartt för att inspirera mig!
 
pussselii

jagg

kom just hem från stan. Har sjungit i kyrkan ikväll.. trodde de inte gick så bra, men att döma av inspelningen på min mobil så var det helt ok:) Jag, Tove o Alex och "the Flanders" grymt grymt.
Sedan förflyttade jag mig ca 10meter, nämligen hem till bönan. Vi åt lite och så kollade vi få film. Sthlm boogie. GRYM film!

I fredags var vi hos hannah. riktigt revligt var det.

HAha! jag får så oköna kommentarer på min blogg. "sluta falla för grupptrycket och bli dig själv igen" tror verkligen attt jag vet vem som lagt den! Som sagt, älskarrrr anonyma kommentarer.   Jag är på G iaf!! Mot shooja.

ska sova nu, bilder på håret kommer så fort jag hittar sladden till mobilen! vilket lär bli imorn då jag ska städa rummet!

Hannah I fredags!
image148

pusseli o peace

sova?

lite mycke eller lagom?  borde sova nu. Boerde verkligen inte blogga. Är precis hemkommen från staden efter en halv-lyckad utekväll. Hursomhaver så har jag drickt litegranna ikväll och eftersom jag inte har ngn att snacka med nu så skulle jag kunnavara sådär super oskön o skriva massa skit på bloggen. meeen, de ska jag inte göra.

jag tycker väldigt illa om Karl som skulle ta hand om mig och filippa ikväll, killen som vi skulle "jobba" för. Han var världens mest otaksamma och otrevliga person. Vi var trevliga i  4 timmar och tacken var.. justeeeeeee!! vi fick inte ens ett tack!! Det enda vi fick var spydiga, kränkande och förnedrande kommentarer.  Karl är ingen riktig kar!

Det är sjuukligt hur mycke annurlunda jag är nu mot vad jag var för ca 6 månader sedan. Jag skulle kunna säga att jag ÄR filippa! :P  Jag tar för mycke intryck av alla, tar efter och är oskön. from nu ska jag bli mig igen, Sonja, Essa, Shoja, Sonny, Soja, Ranta!!  "bättre än Sonja blir det inte" som Malin en gång sa.  Skärpning.

Gillar förövrigt inte när folk kommenterar anonymt, och jag saknar Evot och LillaLarami

Hmm.. kort om lovet.
mån, tis ons: Jobba o hänga med Filippa, Hanna o Ogg (guld)
Lite partaj hos filippa, lite utgång och Klippa håret!!!! (e nöjd nu)
kommande dagar ska jag äta med flicksen, skulle gå ut, men de orkar jag nog inte göra.. jag ska självklarrt vara med Filippa och jag hoppas på att få träffa herr hunk!

pussssopeace