frågestund!

men ikväll äre bara för HannaÅ!!

a har haft sukt mycke bra grejjer på hjärnan som jag tänkt skriva, men så sitter a här igen, o vet inte alls va ja vill ha sagt.
De va nått med att Det finns 9 miljarder vägar att gå här i livet men de flesta går samma väg!  Plugg, Jobb, bostad, man och barn. vem har sagt att det är ultimat? ngn tydligen och alla köper de. Man måste liksom dela livet me ngn.. O så har ja kommit fram till att det bara är jag som kan leva mitt liv. När ja va yngre trodde jag att jag o mina vänenr alltid skulle vilja göra amma saker och vara på samma plats hela livet. Men så kul ska vi tydligen inte ha! WOOOOP

Mitt senaste påhitt är(ironiskt nog) att jag ska söka till Kaggeholmtill nästa höst. Måste dock ta tag i der välldans snart om det ska bli gjort! Har såklart en backup plan om de skiter sig. de ska ni veta.

här är föresten dagens shopping!


EN mys-lykta fårn nille. passar perfekt i fönstret.


Rosa mopp(från nille) jag ääälskarf färgen!!!


trorni vi missbrukar denhär nya skönheten! Kommer att använas varje dag!! ett måste för mig i höst liksom!


Hadebra alla söta!

nr 2

andra inlägget idag.

Varför påverkar våra hormoner oss tjejer så FRUKTANSVÄRT mycke ibland(typ en vecka i månaden?) Det går liksom inte att undvika. Det känns så orättvist! Jag vill inte vara sur och känslig, jag vill inte grina för att kenza tackar sina läsare för att "dom bryr sig" och jag vill inte grina för att ja missade en arbetsdag, för Who gives a fuck! (som sara skulle sagt) Men ja kan liksom inte hålla tårarna tillbaka, och ja kan inte låta bli att bli arg när mamma inte svarar i telefon, o ja kan inet låta bli att känna mig allmänt deppig och svullen! Jag mår ju som en prins i övrigt! Jag vet likosm att de bara är mitt fckng östrogen som spökar. MEN JAG HATAR DE!


ja ser ut såhär, o ja känner mig såhär.




hrmm

Hej hej hej. Just nu har jag oflyt i livet. Eller snarare i vardagen. Livet är bra bra, ja mår som en prins. Men de händer massa dåliga saker heltiden. Ja försover mig, dubbelbokar mig på jobbet, köper en ful jacka för flera tusen o får problem när ja ska lämna tillbaka den, vi har slut på toapapper etc etc etc!! bara massa små oflyt-saker. O de värsta är att  jag tror att ja gör d emot mig själv. Jag tror att de är karma.  Ja måste helt enkelt bli en bättre människa för att vinden ska vända.

Idag saknar ja Evot Hoffan Larami och flipp speciellt mycke. men vi ses till jul. ju.

Nu bjuder jag på några gamla godingar! enjoy





















hola, tu de donde eres? dime por favor

Ikväll ska jag o hanna o hanna till fillaOslo. Har inte vart där på ett år typ så de blir mys. O hanna2 har aldrig vart där.

HannaÅ har bestämt sig för att bli lika stökig som ja o hanna är. Detta har resulteratr i kaos i lägenheten de senaste dagarna. men imorn.. imorn ska ja städa!!:

Vi lyssnar på One way och taggar inför kvällens möte!

Hejdå


från vänster: Hanna Å, Hanna B och Sonja R


hejjj

Jag borde alltså radera bloggen, eftersom ja skäms hver gang ja får höra att någon har hittat hit. Men likförbannat gör jag aldrig de, för denhär sidan har blivit ett beroende för mig. Precis som Facebook och alla andra bloggar, som jag följer. Denhär känslan blir inte bätter av att ja skrollar ner och kikar på Gamla bilder som jag laddat upp(lätt att förstå om man kikar)  Men som sagt. Ja kan inte göra mig av me denhär.

Men iaf iaf iaf. ja tänker, kanske fem ggr om dan att "dehär måste jag skriva om på blogen" Men så glömmer man bort de när man väl sitter här. Så idag har jag absolut INGET att skriva om.

hare havre!


och på tal om bloggar. Min snygga vän Sara har styrt upp en blogg. Besök på hovmaestro.blogg.se!



hemkommen

o snart påväg till jobbet.

Har haft en dunder helg i Uppsala med nära och kära. Har även sprungit på en oväntad emmsing i barkaby(konstigt ju)  Hann träffa alla typ, utom Tove. Ja hann tillome få mig ett riktigt himla mys!

Nu ska jag plocka undan min resväska:D

hejdå

DE SJUKA ÄR ATT JAG INTE KAN LÅTA BLI!!! jag måstre liksom dela med mig av dessa bilder. Fast de inte direkt är fördelaktiga för mig. en dag ska ja lägga upp tio snyggaste på  mig.. . .  Enjoy









förlåt Sara



mah

Sara har varit här o vi har hafte suuuupermys:) har haft lite sightseein och lite ut på byen.
 Hoppas på bra val av pics på saras fejja, jag har nämligen varit en knockout! fetsnygg alltså.

har kollat romantiska kommerdier. Tre på två dagar. E ja lite kärlekskrank endå? näe. eller?

     


.

tja



hov to the stadius!

Nu har jag äntligen tagit mig till Norges fina huvudstad och framför allt till ranta och nu även dj hansow :)
Har aldrig varit i Norge förut, tack vare sonja har jag nu varit i både Norge och Finland. Bara Danmark kvar..
Det gick iaf otroligt smidigt, tog mig cirka 1 och en halv timme från arlanda till deras dörr!
Fick liten panik när jag 00.00 igår natt ställde klockan på 04.30 men det gick ganska bra. Tog en taxi från mig till stationen, otroligt slappt och onödigt men ändå värt.
Nu sitter jag och tittar på när sonja lagar mat. Något jag verkligen ska göra oftare, titta på när någon annan lagar mat till mig. Ska ta upp den ideen med putte när jag kommer hem..
Efter middagen blir det utgång vilket ska bli jättekul då jag innan denna helg har jobbat 3 stycken irad.
Nu är maten klar!
Hade som dem säger här i norge!
klem klem från Sara


vakna me huvudvärk o spänning i bröstet

HOla. Mår inte fina fisken idag. Fick hoppa jobbet. Har drabbats av migrän tror ja(skratta ni bara, men jag kan faktiskt vara sjuk, även om jag för de mesta bara är hypokondrisk) 

Ska inte klä på mig idag. ska glida runt i vårt super täcke tills de e läggdax igen.

Snart kommer hanna hem me piller. De blir bra de.
KLEM

Hejjjjjj

sitter med färg i håret. håller på at färga en fjk-utväxt. ja tycker nämlifgen att utväxter e så snygga.
 
Fö ska ja till  oslocity me hannis ikv o köpa  ngt ngt fint. Älskarr att de har öppet till 22! 100 butiker, sådär 3 min bort!  

 såhär ser ja ut nu. typ



 nej. absolut inte. eller?

GAH

måste boka hemresa. men ja vet va hemresa kommer att betyyyydaaaa. Restarangbesöök, stressa till sthlm(värt dock) fågelsången. familjen ALLA vänner. Syrran på ett annat håll. allt detta på TVÅ DAGAR. nej, ja tror att ja kippare. runt jul är alla endå hemma visst? o ¨så blire en lite längre visit.  förehär blir bara STRESS eller?!

KISS